עוף בישול איטי ותבשיל מלית
עוף בישול איטי ותבשיל מלית עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר של המנה העיקרית שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 22 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך בצל, פלפל, פטריות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה מושלם עבור חג ההודיה. נסו עוף בישול איטי ותבשיל מלית, תבשיל עוף מבושל איטי, ו עוף מתבשל לאט ופאי סיר מלית (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מלית לערבב לתוך קערה גדולה; מערבבים מנות תיבול ומים עד לחלח.
מערבבים עוף, בצל, קישואים, פלפל, ופטריות בקערה גדולה נפרדת; מערבבים בקרם של מרק עוף. כפית חצי מתערובת העוף לתוך סיר איטי 4 ליטר או גדול יותר; למעלה עם חצי המילוי. חזור על שכבות עם שאריות תערובת עוף ומילוי.
מבשלים נמוך עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והירקות רכים, 5 עד 6 שעות (או 2 1/2 עד 3 שעות על גבוה).