עוף בלי גלוטן לימון מחבת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף לימון מחבת ללא גלוטן. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 323 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חצאי עגבניות ענבים, חזה עוף, פלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו Divan עוף בלי גלוטן, ללא גלוטן הוא לי: עוף מטוגן מחבת חריף, ו עוף מחבת ופטריות-פחמימות נמוכות ללא גלוטן (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת רדודה, מערבבים יחד תערובת קמח, מלח ופלפל; להפריש.
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מקום חזה עוף חלקים הצדדים למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
ב מחבת nonstick 10 אינץ', מחממים חצי שמן זית על חום בינוני גבוה. מעיל 2 חתיכות עוף בתערובת תערובת קמח.
הוסף למחבת. מבשלים על 6 דקות, פונה באמצע הבישול, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
הסר עוף לצלחת; להתחמם. חזור עם שאריות שמן ועוף. (מילואים 1 כף תערובת קמח.)
באותו מחבת, להמיס חמאה על חום בינוני. לבשל ומערבבים שום בחמאה על 1 דקה או רק עד הזהב. מערבבים תערובת קמח שמורות.
מוסיפים מיץ לימון ומרק עוף; מחממים לרתיחה.
מוסיפים יין ועגבניות; מחזירים רותחים. מבשלים ומערבבים על 1 דקה יותר או עד הרוטב הוא מעובה מעט. מתבלים עם מלח ופלפל נוספים, אם תרצה בכך. להחזיר עוף למחבת, ציפוי ברוטב ובישול עד מחומם דרך. מחלקים תערובת עוף בין 4 צלחות הגשה, רוטב כפיות על עוף.