עוף במרינדה לימון
זמן הכנת המתכון כ 5 שעות . גשו לסופר וקנו פלפל טחון, מיץ לימון, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. נסו טרגדיות עוף (כריכי עוף בגריל לימון ועשב במרינדה), חזה עוף במרינדה לימון-סויה, ו עוף במרינדה עשב לימון (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את מיץ הלימון, חומץ, אורגנו, פפריקה, פלפל, בצל וגרידת לימון.
מניחים עוף בתבנית אפייה בינונית.
יוצקים את הרוטב על העוף. מכסים צלחת עם רדיד אלומיניום, ומקררים לפחות 4 שעות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים צלחת אפייה מכוסה בתנור שחומם מראש. אין לנקז מרינדה.
אופים עוף 30 דקות. לחשוף צלחת, ולהמשיך לאפות 15 דקות, עד המרינדה רותחים ומיצי עוף לרוץ ברור.
בואו לנוח עוף 5 דקות לפני ההגשה.