קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

עוף בנוסח פקין

עוף בנוסח פקין
מתכון עוף בנוסח פקין יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו -30 דקות. מתאים ל-6 מנות. במנה עיקרית זו יש 311 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. המתכון הזה מ-BBC אוכל טוב דורש שיני שום, ג'ינג'ר שורש חתיכה בגודל אגודל, שרי, ודבש. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוטפת עוף בסגנון פקין, אטריות בנוסח פקין, ו סיני Peking (בסגנון בייג'ינג) צלעות.

הוראות

1
Pare את ההתלהבות מן התפוז ברצועות עבות ולאחר מכן לערבב עם רוטב סויה, שרי ואבקת fivespice בשקית מזון גדולה. Bash שיני שום וג ' ינג ' ר עם החלק האחורי של סכין כדי לפגוע בהם, ולאחר מכן להוסיף את התיק ולתת לכל דבר תערובת טובה.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
2
שים את העוף בשקית, לשפשף את המרינדה על כל הבשר ואז לעזוב כדי להשרות במקרר לפחות 3 שעות, לילה אידיאלי.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הסר את העוף מן המרינדה (לשמור אותו מאוחר יותר). חצי את התפוז ולשים את שני החצאים בתוך החלל יחד עם זנגביל מרוסק ושום מן המרינדה. עם העוף יושב על מתלה בכיור, לשפוך kettleful של מים רותחים על זה. טפיחה יבשה לחלוטין עם נייר מטבח. מניחים את העוף על מתלה התיל מעל מגש קלייה וצולים במשך 50 דקות לק " ג או עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם שיפוד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
5
מסננים את המרינדה למחבת יחד עם הדבש. להעלות לרתיחה ואז מבשלים במשך כמה דקות. רגע לפני ההגשה, להפוך את התנור עד גבוה ככל שהוא ילך.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תבריש קצת מהמרינדה על העוף. חזור לתנור ותבשל עד שהעוף יהיה פריך ושחום. זה ייקח רק כמה דקות. השאר לנוח, חשוף, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מגישים עם המרינדה המחוממת הנותרת, כמה אורז רגיל ובוק צ ' וי או מוקפץ תרד עם קצת שום ורוטב צדפות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב צדפותרוטב צדפות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)