עוף בנוסח פקין
מתכון עוף בנוסח פקין יכול להתבצע בסביבות 1 שעה ו -30 דקות. מתאים ל-6 מנות. במנה עיקרית זו יש 311 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-61 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. המתכון הזה מ-BBC אוכל טוב דורש שיני שום, ג'ינג'ר שורש חתיכה בגודל אגודל, שרי, ודבש. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: עוטפת עוף בסגנון פקין, אטריות בנוסח פקין, ו סיני Peking (בסגנון בייג'ינג) צלעות.
הוראות
Pare את ההתלהבות מן התפוז ברצועות עבות ולאחר מכן לערבב עם רוטב סויה, שרי ואבקת fivespice בשקית מזון גדולה. Bash שיני שום וג ' ינג ' ר עם החלק האחורי של סכין כדי לפגוע בהם, ולאחר מכן להוסיף את התיק ולתת לכל דבר תערובת טובה.
שים את העוף בשקית, לשפשף את המרינדה על כל הבשר ואז לעזוב כדי להשרות במקרר לפחות 3 שעות, לילה אידיאלי.
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
הסר את העוף מן המרינדה (לשמור אותו מאוחר יותר). חצי את התפוז ולשים את שני החצאים בתוך החלל יחד עם זנגביל מרוסק ושום מן המרינדה. עם העוף יושב על מתלה בכיור, לשפוך kettleful של מים רותחים על זה. טפיחה יבשה לחלוטין עם נייר מטבח. מניחים את העוף על מתלה התיל מעל מגש קלייה וצולים במשך 50 דקות לק " ג או עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירך הוא פירסינג עם שיפוד.
מסננים את המרינדה למחבת יחד עם הדבש. להעלות לרתיחה ואז מבשלים במשך כמה דקות. רגע לפני ההגשה, להפוך את התנור עד גבוה ככל שהוא ילך.
תבריש קצת מהמרינדה על העוף. חזור לתנור ותבשל עד שהעוף יהיה פריך ושחום. זה ייקח רק כמה דקות. השאר לנוח, חשוף, במשך 5 דקות.
מגישים עם המרינדה המחוממת הנותרת, כמה אורז רגיל ובוק צ ' וי או מוקפץ תרד עם קצת שום ורוטב צדפות.