עוף בסגנון מרוקאי פילו לחמניות
מתכון זה מספק 32 מנות. עם 122 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, ביצים, כורכום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פילו עוף Divan לחמניות, פילו עוף באפלו רולס, ו פילו עוף באפלו רולס.
הוראות
מבשלים בצל בשמן יחד עם מלח, כמון, זנגביל, כורכום, פלפל וכוסברה בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד התרכך, על 5 דקות.
מוסיפים עוף, מרק, מים, מקל קינמון ומבשלים, מכוסה, הופך עוף פעם אחת, עד הבשר הוא רך מאוד, על 45 דקות בסך הכל.
מעביר עוף עם מלקחיים לקערה, שומר נוזל בישול.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס עוף, להשליך עור ועצמות, ולהעביר לקערה גדולה.
העברת נוזל בישול למדידת זכוכית 2 כוס (לא סיר נקי) ולתת לעמוד 1 דקה, ואז לרפרף את השומן ולהשליך מקל קינמון. להחזיר נוזל לסיר ומבשל על חום גבוה בינוני, חשוף, עד מופחת על 1/4 כוס (הנוזל ייראה כמו זיגוג בתחתית המחבת), על 8 דקות, ולאחר מכן מערבבים לתוך עוף מגורר יחד עם שקדים.
שמור 2 כפות הוכה ביצה בכוס לשטוף ביצים. העונה בקלילות נשאר ביצה עם מלח ופלפל, ואז לבשל 1/2 חמאת כף במחבת nonstick 8-עד 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רק להגדיר אבל עדיין רך מעט. מערבבים ביצה מקושקשת לתוך מילוי.
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור מחממים תנור ל 232°.
שים 1 סדין פילו על משטח עבודה, שמירה על הנותרים פילו מכוסה גיליונות חופפים של ניילון לעטוף מגבת מטבח לחה, מברשת בנדיבות עם כמה חמאה מומסת. באופן שווה לנפות 1/4 כפית קינמון על פילו חמאה באמצעות מסננת בסדר רשת, ולאחר מכן העליון עם גיליון פילו אחר בנדיבות מברשת עם חמאה.
חצי חמאה פילו מחסנית לרוחב, ולאחר מכן לארגן 1 חצי עם צד ארוך קרוב אליך.
מורחים 1/4 כוס עוף מילוי ברצועה צרה לאורך קצה קרוב אליך, ואז להפשיל מילוי בחוזקה פילו, משאיר קצוות פתוחים.
העברת רול, צד התפר למטה, ללוח חיתוך להגדיר בתוך תבנית אפייה (כדי לעזור להכיל זרעי חרדל בעת ההתזה). הפוך גליל אחר עם חצי מחסנית הנותרים. הפוך 6 לחמניות נוספות באותו אופן, העברה לחיתוך הלוח.
מברשת קלה העליון של לחמניות עם ביצה לשטוף ומיד מפזרים זרעי חרדל, לחיצה קלה על זרעים כדי לעזור לדבוק.
חותכים כל גליל לרוחב ל 4 חתיכות ולסדר חתיכות 1 אינץ ' בנפרד על 2 גיליונות אפייה.
אופים, החלפת מיקום של סדינים באמצע האפייה, עד פילו הוא חום זהוב, על 12 דקות בסך הכל.
העברת לחמניות מתלה כדי להתקרר מעט.
לחמניות ניתן להרכיב (אבל לא מצופה או לחתוך) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
לחמניות ניתן להרכיב לחתוך (אבל לא מצופה או אפוי) 2 שבועות קדימה קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד. גלילי מעיל קפואים, ואז אופים (לא להפשיר) בתנור שחומם מראש 177° על 20 דקות.