קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות32
ציון בריאות2
מגזין

עוף בסגנון מרוקאי פילו לחמניות

עוף בסגנון מרוקאי פילו לחמניות
מתכון זה מספק 32 מנות. עם 122 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, ביצים, כורכום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פילו עוף Divan לחמניות, פילו עוף באפלו רולס, ו פילו עוף באפלו רולס.

הוראות

1
מבשלים בצל בשמן יחד עם מלח, כמון, זנגביל, כורכום, פלפל וכוסברה בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד התרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים עוף, מרק, מים, מקל קינמון ומבשלים, מכוסה, הופך עוף פעם אחת, עד הבשר הוא רך מאוד, על 45 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
3
מעביר עוף עם מלקחיים לקערה, שומר נוזל בישול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס עוף, להשליך עור ועצמות, ולהעביר לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
העברת נוזל בישול למדידת זכוכית 2 כוס (לא סיר נקי) ולתת לעמוד 1 דקה, ואז לרפרף את השומן ולהשליך מקל קינמון. להחזיר נוזל לסיר ומבשל על חום גבוה בינוני, חשוף, עד מופחת על 1/4 כוס (הנוזל ייראה כמו זיגוג בתחתית המחבת), על 8 דקות, ולאחר מכן מערבבים לתוך עוף מגורר יחד עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץמיכל בצל קצוץ
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
שמור 2 כפות הוכה ביצה בכוס לשטוף ביצים. העונה בקלילות נשאר ביצה עם מלח ופלפל, ואז לבשל 1/2 חמאת כף במחבת nonstick 8-עד 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רק להגדיר אבל עדיין רך מעט. מערבבים ביצה מקושקשת לתוך מילוי.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור מחממים תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים 1 סדין פילו על משטח עבודה, שמירה על הנותרים פילו מכוסה גיליונות חופפים של ניילון לעטוף מגבת מטבח לחה, מברשת בנדיבות עם כמה חמאה מומסת. באופן שווה לנפות 1/4 כפית קינמון על פילו חמאה באמצעות מסננת בסדר רשת, ולאחר מכן העליון עם גיליון פילו אחר בנדיבות מברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
חצי חמאה פילו מחסנית לרוחב, ולאחר מכן לארגן 1 חצי עם צד ארוך קרוב אליך.
4
מורחים 1/4 כוס עוף מילוי ברצועה צרה לאורך קצה קרוב אליך, ואז להפשיל מילוי בחוזקה פילו, משאיר קצוות פתוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
העברת רול, צד התפר למטה, ללוח חיתוך להגדיר בתוך תבנית אפייה (כדי לעזור להכיל זרעי חרדל בעת ההתזה). הפוך גליל אחר עם חצי מחסנית הנותרים. הפוך 6 לחמניות נוספות באותו אופן, העברה לחיתוך הלוח.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
6
מברשת קלה העליון של לחמניות עם ביצה לשטוף ומיד מפזרים זרעי חרדל, לחיצה קלה על זרעים כדי לעזור לדבוק.
מרכיבים שתצטרך
לתיבול בשרלתיבול בשר
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם1 כפית אבקת ג'לטין ללא טעם
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
7
חותכים כל גליל לרוחב ל 4 חתיכות ולסדר חתיכות 1 אינץ ' בנפרד על 2 גיליונות אפייה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
8
אופים, החלפת מיקום של סדינים באמצע האפייה, עד פילו הוא חום זהוב, על 12 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
9
העברת לחמניות מתלה כדי להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1
לחמניות ניתן להרכיב (אבל לא מצופה או לחתוך) 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
לחמניות ניתן להרכיב לחתוך (אבל לא מצופה או אפוי) 2 שבועות קדימה קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד. גלילי מעיל קפואים, ואז אופים (לא להפשיר) בתנור שחומם מראש 177° על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק