מתכון זה מספק 32 מנות. עם 122 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק עוף, ביצים, כורכום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פילו עוף Divan לחמניות, פילו עוף באפלו רולס, ו פילו עוף באפלו רולס.
הוראות
1
מבשלים בצל בשמן יחד עם מלח, כמון, זנגביל, כורכום, פלפל וכוסברה בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון, ערבוב, עד התרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכום
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
טורטיות קמח טריות, להגשה
מלח, לציפוי זכוכית
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים עוף, מרק, מים, מקל קינמון ומבשלים, מכוסה, הופך עוף פעם אחת, עד הבשר הוא רך מאוד, על 45 דקות בסך הכל.
העברת נוזל בישול למדידת זכוכית 2 כוס (לא סיר נקי) ולתת לעמוד 1 דקה, ואז לרפרף את השומן ולהשליך מקל קינמון. להחזיר נוזל לסיר ומבשל על חום גבוה בינוני, חשוף, עד מופחת על 1/4 כוס (הנוזל ייראה כמו זיגוג בתחתית המחבת), על 8 דקות, ולאחר מכן מערבבים לתוך עוף מגורר יחד עם שקדים.
מרכיבים שתצטרך
מיכל בצל קצוץ
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
רוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
שמור 2 כפות הוכה ביצה בכוס לשטוף ביצים. העונה בקלילות נשאר ביצה עם מלח ופלפל, ואז לבשל 1/2 חמאת כף במחבת nonstick 8-עד 10 אינץ ' על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד רק להגדיר אבל עדיין רך מעט. מערבבים ביצה מקושקשת לתוך מילוי.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
לשים מדפי תנור בשלישים העליונים והתחתונים של התנור מחממים תנור ל 232°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שים 1 סדין פילו על משטח עבודה, שמירה על הנותרים פילו מכוסה גיליונות חופפים של ניילון לעטוף מגבת מטבח לחה, מברשת בנדיבות עם כמה חמאה מומסת. באופן שווה לנפות 1/4 כפית קינמון על פילו חמאה באמצעות מסננת בסדר רשת, ולאחר מכן העליון עם גיליון פילו אחר בנדיבות מברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
3
חצי חמאה פילו מחסנית לרוחב, ולאחר מכן לארגן 1 חצי עם צד ארוך קרוב אליך.
4
מורחים 1/4 כוס עוף מילוי ברצועה צרה לאורך קצה קרוב אליך, ואז להפשיל מילוי בחוזקה פילו, משאיר קצוות פתוחים.
העברת רול, צד התפר למטה, ללוח חיתוך להגדיר בתוך תבנית אפייה (כדי לעזור להכיל זרעי חרדל בעת ההתזה). הפוך גליל אחר עם חצי מחסנית הנותרים. הפוך 6 לחמניות נוספות באותו אופן, העברה לחיתוך הלוח.
לחמניות ניתן להרכיב לחתוך (אבל לא מצופה או אפוי) 2 שבועות קדימה קפוא, עטוף היטב בניילון נצמד. גלילי מעיל קפואים, ואז אופים (לא להפשיר) בתנור שחומם מראש 177° על 20 דקות.