עוף בסקי עם פלפלים ועגבניות מתוקים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף בסקי עם פלפל מתוק ועגבניות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 582 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פרושוטו, פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו העוף הבסקי המטוגן של דניאל בולוד עם עגבניות ופפריקה, Tastetrotting: Marmitako a. k. תבשיל טונה בסקי עם פלפלים ותפוחי אדמה, ו חומוס עם עגבניות ופלפלים מתוקים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, עמוקה ועמוקה, מחממים את השמן. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת, העור למטה. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה עשירה, על 4 דקות לכל צד.
להעביר את העוף לצלחת גדולה, צד העור למעלה.
מוסיפים את הבצל, פלפלים אדומים וירוקים ושום למחבת ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, על 10 דקות.
מוסיפים את עגבניות שרי, פלפלים פיקילו וקורנית; לאחר העגבניות חמות, יוצקים את היין ומבשלים מעל חום גבוה בינוני במשך 1 דקה. מערבבים במים ומביאים לרתיחה. להחזיר את העוף למחבת, עור כלפי מעלה. מכסים בחוזקה ו braise בתנור במשך כ 20 דקות, עד העוף מבושל דרך.
מעבירים את העוף למנה גדולה ורדודה. עם כפית מחוררת, להעביר את הירקות במחבת לתבנית האפייה ולכסות בנייר כסף כדי להתחמם. מרתיחים את מיצי הבישול מעל חום גבוה עד מופחת 1 כוס, על 10 דקות.
מוסיף את ירך החזיר סראנו ולהביא לרתיחה.
הסר מן החום ואת העונה עם מלח ופלפל.
יוצקים את המיצים על העוף והירקות ומגישים.