עוף בפפריקה מטוגנת
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פפריקה מטוגן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 652 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם מלח ופלפל, תפוחי אדמה חלודים, מלח כשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. נסו עוף בפפריקה מטוגנת, קל מחבת עוף מטוגן עם פלפלים ופפריקה, ו העוף הבסקי המטוגן של דניאל בולוד עם עגבניות ופפריקה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מלח כשר, פפריקה, ו 1 כפית פלפל שחור טחון טרי. לטפוח עוף יבש ולשפשף את התערובת בכל רחבי.
מניחים תנור הולנדית 3-4 ליטר או סיר מעל חום בינוני ולהוסיף שמן. כאשר הוא מעשן, להוסיף עוף, צד העור למטה, ומבשלים עד השחמה היטב, על 3 דקות. הפוך וחזור על הצד השני.
להעביר עוף לצלחת ולנקז את כל אבל 1 כף של טפטוף. חזור לתנור בחום בינוני, מוסיפים בצל, ומתבלים במלח ופלפל שחור טחון טרי. מבשלים עד הזהב והתרכך, על 3 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומרק לגרד את המחבת לשלב כל חתיכות משחימים.
מוסיפים עוף, מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך. מכסים ומבשלים עד שהעוף מבושל דרך, כ -30 דקות.
מביאים רוטב לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים עד מופחת מעט, על 10 דקות. לטעום ולהתאים תיבול, לפי הצורך.
מוסיפים עוף, פונים להרטיב ברוטב, ומגישים.