קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מגזין

עוף ברביקיו האולטימטיבי

עוף ברביקיו האולטימטיבי
עוף ברביקיו האולטימטיבי הוא מתכון ללא גלוטן וללא חלב עם 6 מנות. בבמנה עיקרית זו יש 588 קלוריות, 23 גרם חלבון ו-37 גרם שומן למנה. תמורת $1.35 למנה, מתכון זה מכסה 17% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אהוב על 141 אוכלי אוכל וטבחים. גשו לסופר וקנו בצל, טימין, מים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו-20 דקות. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 71%. נסו את The Ultimate Barbecued Chicken, The Ultimate Barbecued Chicken ו-The Ultimate Barbecued Ribs עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
למלח, בקערת ערבוב מערבבים את המים, המלח, הסוכר, השום והתימין.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
3
העבירו את התמיסה לשקית ניילון בגודל 2 ליטר הניתנת לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
מוסיפים את העוף, סוגרים את השקית ומקררים שעתיים (אם יש לך רק 15 דקות, זה בסדר) כדי לאפשר למלח ולתיבול לחדור לעוף.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
בינתיים מכינים את הרוטב. עטפו את הבייקון סביב צרור הטימין וקושרו בחוט מטבח כך שיהיה לכם צרור יפה.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
6
מחממים כ-2 כפות שמן בסיר גדול על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
7
מוסיפים את הטימין ומבשלים לאט 3 עד 4 דקות כדי להפוך את שומן הבייקון ולתת לרוטב טעם מעושן נחמד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
מוסיפים את הבצל והשום ומטגנים לאט ללא צביעה במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
9
מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים את הרוטב ומנמיכים את האש לנמוכה. מבשלים לאט במשך 20 דקות כדי למזג את הטעמים. לאחר שהרוטב סיים להתבשל, הסר כ-1 1/2 כוסות מהרוטב ושמור להגשה לצד העוף בשולחן. שאר רוטב הברביקיו ישמש לביסוס הרגליים.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
10
מחממים תנור ל-375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מחממים מראש מחבת גריל או מנגל חיצוני גז או פחמים לחום בינוני. קחו כמה מגבות נייר וקפלו אותן כמה פעמים כדי ליצור ריבוע עבה. נגב כמות קטנה של שמן על מגבת הנייר ונגב בזהירות ובמהירות את הסורגים החמים של הגריל כדי ליצור משטח נון-סטיק. מוציאים את העוף מהמלח, מייבשים אותו על נייר סופג. מסדרים את נתחי העוף על הגריל שחומם מראש ומבשלים, הופכים פעם אחת באמצע הדרך ומבשלים בסך הכל 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
מעבירים את העוף המסומן על הגריל לתבנית עוגייה ואז מכניסים לתנור. מבשלים את העוף במשך 15 דקות, מוציאים אותו מהתנור ולאחר מכן מברישים בנדיבות, מצפים כל סנטימטר מהרגליים ברוטב הברביקיו ולאחר מכן מחזירים לתנור ל-25 עד 30 דקות נוספות, מבססים את העוף בפעם השנייה באמצע הדרך. זמן הבישול הנותר.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקהצ'ילי ירוק משומר** טחון (3 כפיות סלסה ירוקה
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
מגישים עם רוטב נוסף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

יין מומלץ: Zinfandel, ורוד נוצץ

ברביקיו עוף ניתן לשילוב עם זינפנדל ורוזה נוצץ. זינפנדל פירותי, דל טאנין, נהדר עבור כל מנת עוף ברביקיו דביקה ודביקה. אם אתה לא מרגיש יין אדום, גם רוזה מבעבע יעבוד. ה-Taittinger Brut La Francaise עם דירוג 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.