קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

עוף ברוזמרין

עוף ברוזמרין
עוף רוזמרין דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 204 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לך תיבול מלח, בצל, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. . נסו טקילה סנרייז עוף (עוף צלוי עם רוזמרין, גרנדין ומיץ ליים), עוף רוזמרין קל לעשות ארוחת ערב עוף כי כמעט מבשל את עצמו, ו רוזמרין שרימפס קלוי Gyros עם רוטב רוזמרין Tzatziki (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים חזה עוף בתבנית זכוכית 9x13 אינץ ' עם כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מוסיפים שמן, מלח, ותיבול Cajun.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
מערבבים עם הידיים עד חתיכות עוף מצופים באופן שווה. אם משתמשים ברוזמרין טרי, קוצצים ומפזרים על עוף. אם באמצעות רוזמרין מיובש, למחוץ עם הידיים ומפזרים על עוף. שימוש בידיים שלך שוב, לערבב יחד ציפוי עוף באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
רוזמרין טרירוזמרין טרי
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
להניח בצל קצוץ על גבי עוף. מכסים את המנה ואופים בתנור שחומם מראש עד בצל הם caramelized והעוף הוא חום ומבושל דרך (מיצים לרוץ ברור), על 25 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)