קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

עוף ברוטב ברנז

עוף ברוטב ברנז
עוף עם רוטב Béarnaise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 270 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ממרח, יוגורט מבוסס, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סטייק עין-צלעות צרוב עם Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), רוטב ברנז, ו רוטב ברניז (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים במחבת nonstick גדול; להביא לרתיחה על חום בינוני-גבוה. מרתיחים 3 דקות או עד הנוזל נספג.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
הסר מן המחבת, מגניב.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
. מעיל עוף עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
עוף שלםעוף שלם
4
מפזרים את שני הצדדים של עוף עם פלפל ו 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
פלפלפלפל
מלחמלח
5
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה; להוסיף עוף, ומבשלים 6 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מערבבים בצל, ממרח מבוסס יוגורט, ונותר 1/8 כפית מלח; כפית על עוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מורחיםמורחים
יוגורטיוגורט
בצלבצל
מלחמלח
7
בואו לעמוד 1 דקה לפני ההגשה.

ציוד