עוף ברוטב ברנז
עוף עם רוטב Béarnaise עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 270 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ממרח, יוגורט מבוסס, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סטייק עין-צלעות צרוב עם Béarnaise (Entrecôte Béarnaise), רוטב ברנז, ו רוטב ברניז (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במחבת nonstick גדול; להביא לרתיחה על חום בינוני-גבוה. מרתיחים 3 דקות או עד הנוזל נספג.
. מעיל עוף עם ספריי בישול.
מפזרים את שני הצדדים של עוף עם פלפל ו 1/8 כפית מלח.
מחבת חום מעל חום בינוני-גבוה; להוסיף עוף, ומבשלים 6 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מערבבים בצל, ממרח מבוסס יוגורט, ונותר 1/8 כפית מלח; כפית על עוף.
בואו לעמוד 1 דקה לפני ההגשה.