עוף ברוטב שומה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 873 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 64 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וקטוגני דיאטה. אם יש לכם מלח, טורטיות תירס, חמאה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשקדים החווירים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגות אצטרובל כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: שומה ירוקה בסגנון זקטקאס עם עוף (שומה פולובה ורדה זקטקאנו), עוף עם רוטב שומה, ו ארוחת ערב הערב: חזה עוף בשומה ג'ינג'ר (שומה דה ג' נגיבר קון פצ'וגאס דה פולו).
הוראות
1
חותכים את התרנגולות לחתיכות, שומרים את השדיים.
מרכיבים שתצטרך
עוף
2
מניחים נתחי עוף למעט השדיים בסיר עמוק על אש בינונית; מוסיפים את הבצל, השום ומרק העוף. מכסים את המחבת ומבשלים 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות עוף
מרק עוף
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
3
חותכים את השדיים לחצאים ומוסיפים לסיר; מבשלים עד שחזה העוף כבר לא ורוד בעצם והמיצים מתבהרים, כ -20 דקות נוספות. מדחום לקריאה מיידית המוחדר ליד העצם צריך לקרוא 165 מעלות פרנהייט (74 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
עצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת רוטב
4
מוציאים את העוף לקרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
מוציאים את העור והעצמות מהעוף; חותכים את הבשר לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
בשר
6
מסננים את המרק דרך מסננת רשת דקה, שומרים את הנוזל ומשליכים את הבצל, השום והשומן הרזה. אם יש לכם פחות מ -3 כוסות נוזלים שמורים, הוסיפו מים להכנת 3 כוסות. אם יש לכם יותר מ -3 כוסות, חזרו לתבנית והביאו לרתיחה; מבשלים עד שנפח הנוזל מצטמצם ל -3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
שום
מרק
בצל
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מחבת
7
שלב בבלנדר את אבקת הצ ' ילי, השקדים, הבננה, הקינמון, המלח, חתיכות הטורטייה, השומשום והצנוברים. מערבבים על נמוך, מוסיפים לאט את הנוזל השמור בזרם עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
זרעי שומשום
צנוברים
קינמון
טורטיה
שקדים
בננה
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
8
יוצקים את התערובת ואת הנוזל הנותר לסיר גדול על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
9
מוסיפים את החמאה והשוקולד; מבשלים ומערבבים עד שהחמאה והשוקולד נמסו. מערבבים את נתחי העוף לרוטב; ממשיכים לבשל עד שהעוף מחומם לחלוטין, 5 עד 10 דקות.