עוף ברוטב שומשום אדום: Pipian Rojo del Norte
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ברוטב שומשום אדום: Pipian Rojo del Norte. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 453 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, שמן צמחי, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו ארוחת ערב הלילה: Camarones en Pipian (שרימפס ברוטב זרעי דלעת), עוף ברוטב פיפיות ירוק, ו רוטב זרעי כתום ושומשום (מתכונים דומים).
הוראות
גזע וזרע את הצ ' ילי, הזמנה 1 כף של הזרעים, או יותר לפי הטעם.
טוסט chiles במחבת ברזל יצוק גדולה על חום גבוה.
מעבירים את הצ ' ילי לקערה, מכסים במי ברז חמים, ומשרים במשך 20 דקות.
בינתיים, טוסט זרעי צ ' ילה במחבת. במטחנת קפה או תבלין נקייה, טוחנים היטב את זרעי צ ' ילה, שומשום, פלפל, ציפורן וקינמון.
בבלנדר, לשלב את צ ' ילי, תבלינים טחונים, 1/2 מרק עוף כוס, שום תערובת.
מחממים את השומן בסיר על חום בינוני-גבוה.
יוצקים את הרוטב המעורבב ומבשלים, ערבוב וגירוד התחתון, עד מופחת במקצת, על 10 דקות.
מוסיפים את 3 כוסות הנותרים מרק עוף, מביאים לרתיחה, מנמיכים את החום ומבשלים עד מעובה, כ 20 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל. (הרוטב יכול להיות מוכן עד 3 ימים קדימה ומאוחסן במקרר.)
מחממים גריל או מחבת גריל. מברישים קלות את העוף בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל העוף, פונה לעשות צלב בקע סימנים, עד רק מבושל דרך, כ -12 דקות.
להעביר את העוף למגש ולתת לנוח במשך 5 דקות.
פורסים את העוף ומעבירים למגש.
מחממים את הרוטב ומערבבים את עלה האבוקדו. מצקת את הרוטב על העוף, מפזרים זרעי שומשום, ומקשטים עם עלי עשב.
הגשת הצעה: טורטיות תירס חמות.