קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

עוף ברנדי

עוף ברנדי
עוף ברנדי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל טחון, פירורי לחם, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוף ברוטב ברנדי שמנת, כבד עוף קרם ברנדי, ו עוף ברוטב חרדל ברנדי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בעדינות לחץ את חזה העוף לתוך הקמח כדי מעיל ולנער את עודף הקמח. לטבול לתוך הביצה המוכה, ולאחר מכן לחץ לתוך פירורי לחם. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פירורי לחםפירורי לחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ביצהביצה
3
מניחים את העוף בפירורי לחם על צלחת תוך פירורי לחם את השאר; לא מחסנית.
מרכיבים שתצטרך
עוף בפירורי לחםעוף בפירורי לחם
4
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את חזה העוף בפירורי לחם משני הצדדים בשמן החם עד להשחמה שווה; מעבירים לתבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף מצופה בפירורי לחםחזה עוף מצופה בפירורי לחם
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מפזרים גבינת פרמזן על העוף ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
6
יוצקים את הברנדי וחלב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ברנדיברנדי
חלבחלב
7
אופים בתנור שחומם מראש עד החלב הוא מבעבע משחי סביב הקצוות, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור