עוף ברנדי
עוף ברנדי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 601 קלוריות. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך מלח ופלפל טחון, פירורי לחם, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו עוף ברוטב ברנדי שמנת, כבד עוף קרם ברנדי, ו עוף ברוטב חרדל ברנדי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
בעדינות לחץ את חזה העוף לתוך הקמח כדי מעיל ולנער את עודף הקמח. לטבול לתוך הביצה המוכה, ולאחר מכן לחץ לתוך פירורי לחם. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם.
מניחים את העוף בפירורי לחם על צלחת תוך פירורי לחם את השאר; לא מחסנית.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מבשלים את חזה העוף בפירורי לחם משני הצדדים בשמן החם עד להשחמה שווה; מעבירים לתבנית אפייה גדולה.
מפזרים גבינת פרמזן על העוף ומתבלים במלח ופלפל.
יוצקים את הברנדי וחלב על העוף.
אופים בתנור שחומם מראש עד החלב הוא מבעבע משחי סביב הקצוות, על 1 שעה.