עוף בשום-עשב
עוף עשבי תיבול-שום דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 239 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמן צמחי, הרבס דה פרובנס, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: אחד פאן שום עשבי עוף וירקות, עשבי תיבול ושום עוף וירקות, ו עוף עשבי תיבול עם שום קלוי.
הוראות
מחממים 1 כפית שמן בתנור הולנדי על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חצי עוף; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר מהמחבת. חזור על ההליך עם 1 כפית שמן ועוף שנותר.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 4 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיף יין, מרק, ו herbes דה פרובנס, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר עוף למחבת; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 30 דקות או עד העוף הוא רך.