קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות20
מגזין

עוף בתיבת תבלינים הודי

עוף בתיבת תבלינים הודי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של הודיים, אז תנו הזדמנות ל עוף תיבת תבלין הודי. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 53 גרם חלבון 60 גרם של שומן, וסך הכל 800 קלוריות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 103 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. אם יש לך צ'ילי קל שומן, ידית של חמאה, זרעי כמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבלין הודי שפשף עוף, תערובת תבלינים הודית, ו עיסוי תבלין הודי.

הוראות

1
הפוך את צ 'ילי ג' ינג ' ר לקישוט (ראה נכון), לפני שתתחיל את העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2
חותכים את אורך הצ ' ילי הירוק, ולאחר מכן להסיר את הזרעים על ידי גירוד אותם עם כפית. ייתכן שתרצה ללבוש כפפות גומי עבור זה עבודה-זרעים לוהטים יכול לתת את האצבעות צ ' ילי אמיתי עוקץ.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)2 כפות גרם בנגל מפוצל (צ'אנה דאל)
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3
חותכים את קצות הגבעול, קוצצים את הצ ' ילי לחתיכות גסות ולשים אותם בבלנדר או מעבד מזון. לקלף בערך לקצוץ את השום ולהוסיף לצ ' ילי. תעשה את אותו הדבר עם הג ' ינג ' ר.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
בחר את העלים את כוסברה ושחרר אותם לתוך הבלנדר כמו שאתה הולך (שמור את הגבעולים לקישוט). תשר ביוגורט ותכין הכל בפירה. זה יכול לקחת כמה דקות, ייתכן שיהיה עליך לעצור את הבלנדר כמה פעמים כדי לגרד את כל gunge מן הצדדים - מרית גומי יעשה את העבודה הזאת הרבה יותר קל.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
לקלף, חצי לחתוך דק את הבצל. משוך את העור מהעוף, באמצעות נייר מטבח כדי לעזור לך לקבל אחיזה טובה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מחממים את השמן במחבת סאוט על חום בינוני עד חם-כאשר אתה טיפה זרע תבלין או שניים זה צריך לרחוש. לזרוק בשומר וזרעי כמון ולתת להם crackle ופופ במשך 10-20 שניות, ערבוב כל הזמן כך שהם לא לשרוף. הם מוכנים כאשר אתה מקבל ניחוח מקסים של אגוזים חמים. אם השמן מתחיל לעשן, להסיר מחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
פלופ בחמאה ולתת לו להמיס, ואז לזרוק את הבצל פרוס ולהפוך את החום טיפה. מערבבים לערבב את הבצל ואת התבלינים זרעים, ואז לבשל במשך כ 10 דקות עד הבצל הם רכים meltingly ו גוון זהוב חום. תערבבו אותם במרץ מדי פעם, אבל אל תערבבו אותם לעיתים קרובות מדי או שהם לא ילבשו שום צבע.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
לדחוף את הבצל לצד אחד של המחבת, ואז להוסיף את הירכיים עוף, חלק בצד למטה. להגדיל את החום בין בינוני וגבוה ומטגנים את העוף עד שהוא חום זהוב משני הצדדים. זה צריך לקחת בערך 15-20 דקות ואתה צריך להפוך את החלקים על פני חצי (זוג מלקחיים טובים לכך). צפה בזהירות במקרה הבצלים מתחילים להשחים יותר מדי-אם הם עושים, לערום אותם על גבי העוף.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מערבבים בחלק מתערובת היוגורט ומבשלים עד שהוא נעלם - חזור על מנה בכל פעם. Whizz 150 מ " ל/ ליטר מים קרים בבלנדר כדי להשתמש בחתיכות האחרונות של התערובת ולהוסיף למחבת עם קמצוץ של מלח. מערבבים עד מבעבע, מגרד את כל חתיכות פריכות. מקטינים את החום לנמוך ביותר ומכסים את המחבת בחוזקה. מבשלים במשך 30-35 דקות או עד העוף הוא רך כאשר פירסינג, ערבוב מפנה באמצע הדרך והוספת התזה של מים חמים אם הרוטב יבש מדי.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מגישים מפוזרים עם גבעולי כוסברה קצוצים דק ומקשטים צ ' ילי קטן (לשים את השאר בקערה על השולחן).
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי ניתן לזווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Nigl Freiheit Gruner Veltliner. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
Nigl Freiheit Gruner Veltliner
# 48 Wine Spectator Top 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי עדין, מעט צמיג, חומציות חיה ומשולבת יפה, יורד היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים מתובלים בגימור.