עוף ג'ינג'ר חם מעושן מוקפץ ומטגנים
עוף ג'ינג'ר חם ומעושן הוא עוף מוקפץ ללא גלוטן וללא לקטוז מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 31 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עירית, קורנפלור, שמן בוטניםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. מתכונים דומים: ירקות מוקפצים דל מספוא עם רוטב ווסאבי-ג'ינג'ר, עוף וברוקולי מוקפץ, ו עוף מהיר וברוקולי מוקפץ.
הוראות
בקערה בינונית, לזרוק את העוף, קורנפלור ויין; בואו לעמוד במשך 1 שעה.
מוסיפים את צ ' ילי ומטגנים אותם על אש מתונה עד שהם מתחילים להחשיך, על 1 דקה. באמצעות כף מחוררת, להעביר אותם לצלחת.
כאשר השמן בווק מנצנץ, מוסיפים חצי מהעוף; מערבבים ומטגנים על חום גבוה עד חתיכות העוף משחימים קלות ומבושלים דרך, על 3 דקות.
תעביר את העוף לצלחת עם הצ ' ילי. חזור עם המנה השנייה.
תחזיר את העוף ואת הצ ' ילי לווק.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר קצוץ ומבשלים עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הסוכר החום ומטגנים עד העוף הוא קרמל קל, על 1 דקה.
מוסיפים את רוטב הסויה, חומץ אורז ועירית ומטגנים עד שהרוטב מתעבה, כ -30 שניות.