עוף גביני Tetrazzini
עוף גביני Tetrazzini עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 38 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. . אם יש לכם קמח, פטריות, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טטרזיני עוף בגבינה וקרם, שמנת גבינה קל טונה Tetrazzini, ו עוף Tetrazzini.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מחממים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים חתיכות עוף, ומבשלים לחום. מערבבים פטריות, וחום.
מוסיפים פלפל אדום ובצל ירוק, ומבשלים כמה דקות, ערבוב כל הזמן. מערבבים בקמח, ומבשלים כמה דקות, ערבוב עד מעורבב היטב. מערבבים בהדרגה מרק עוף, שמנת ושרי; מבשלים, ערבוב, עד חלקה מעובה. מתבלים במלח, פלפל וקורנית.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיף פסטה, ומבשלים עד רק מכרז, על 8 דקות; לנקז.
לזרוק תערובת עוף עם פסטה, גבינת פרמזן, ופטרוזיליה. כפית לתוך צלחת אפייה 1 1/2 ליטר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 35 דקות.
הסר, למעלה עם גבינת Jarlsberg, ולחזור לתנור; אופים עד גבינה מותכת.