קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

עוף גינאה צלוי בסיר עם מרווה, סלרי וכתום דם

עוף גינאה צלוי בסיר עם מרווה, סלרי וכתום דם
עוף גינאה צלוי בסיר עם מרווה, סלרי ותפוז דם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 134 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1174 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לכם מלח ים ופלפל, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עוף גינאה צלוי בסיר עם מרווה, סלרי וכתום דם, עוף צלוי גינאה עם ערמון, מרווה ומילוי לימון, ו עוף גינאה טאג'ין דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
2
הסר כל עודף שומן מן החלל של כל עוף גינאה. לשטוף ביסודיות מבפנים ומבחוץ ולטפוח יבש עם מגבות נייר. לשפשף את החלל עם קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
3
חותכים את שני הקצוות של התפוזים, עומדים אותם על קצה בזהירות לחתוך את העור (לאחר הסרת חתיכה אחת של העור אתה יכול לראות איפה הבשר פוגש את העור). חותכים את התפוזים לחמישה או שישה סיבובים כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר את הצלעות החיצוניות הקשות של הסלרי עד שתגיע לנורה הלבנה והצפופה ותפרוס על פני דק. לשים בקערה, לערבב את הקורנית וקמצוץ קטן של מלח ופלפל, ואז למלא את החלל של כל עוף גינאה עם מילוי זה. משוך את העור בחזית של כל עוף גינאה קדימה, כדי לכסות את המילוי, וקשור/מסבך בחוזקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
5
מחממים מחבת עבה ומוסיפים שמן זית ועוף גינאה, שעורו שפשף במלח ים ופלפל. מבשלים עד מוזהב קל מכל הצדדים, ולאחר מכן מוסיפים את השום, החמאה והמרווה ומבשלים 3-4 דקות עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים את היין במרווחים, מספיק כדי לשמור על המחבת לחה מעט בכל עת.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים בתנור במשך 45 דקות, בודקים כל 10-15 דקות ופשוט ממלאים את היין לפי הצורך. עוף גינאה יהיה קלוי חלקית מאודה. כאשר מבושל, להסיר בזהירות מהתנור ואת המקום הפוך על צלחת, המאפשר את כל המיצים והלחות להירגע בחזרה לתוך בשר השד לפחות 5 דקות. בזמן שהבשר שלך נח, תכין את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
8
הסר את כל השומן מהמחבת הצלייה והנח את המחבת בחום עדין. בתחתית המחבת יהיו שיני השום המבושלות, הרכות, המתוקות, וכל הדברים הדביקים והמהממים -- כשזה מתחמם, מוציאים את המילוי מחלל העוף הגינאי ומוסיפים למחבת בערך 2/3 כוס יין. כשהיין רותח ומייבש, לגרד את כל הטוב עם כפית מתחתית המחבת לתוך המשקאות. כאשר יש את כל מומס, להשאיר להתבשל בעדינות. סקווש את השום מבושל מתוך עורם עם כפית (להשליך את העורות); זה יהיה גם לעבות את הרוטב מעט, כמו גם לתת לו טעם.
מרכיבים שתצטרך
9
יוצקים את כל המיצים שננקזו מתוך הציפורים נחו למחבת עם הרוטב, מבשלים ועונה לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
10
מגישים עוף גינאה עם תפוחי אדמה צלויים וכל ירקות ירוקים מבושלים פשוט-תרד, כרוב, בוק צ ' וי או ברוקולי.
מרכיבים שתצטרך