עוף גינאה צלוי בסיר עם מרווה, סלרי וכתום דם
עוף גינאה צלוי בסיר עם מרווה, סלרי ותפוז דם עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 134 גרם חלבון 57 גרם של שומן, וסך הכל 1174 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 4 . אם יש לכם מלח ים ופלפל, שמן זית, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עוף גינאה צלוי בסיר עם מרווה, סלרי וכתום דם, עוף צלוי גינאה עם ערמון, מרווה ומילוי לימון, ו עוף גינאה טאג'ין דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
הסר כל עודף שומן מן החלל של כל עוף גינאה. לשטוף ביסודיות מבפנים ומבחוץ ולטפוח יבש עם מגבות נייר. לשפשף את החלל עם קצת מלח.
חותכים את שני הקצוות של התפוזים, עומדים אותם על קצה בזהירות לחתוך את העור (לאחר הסרת חתיכה אחת של העור אתה יכול לראות איפה הבשר פוגש את העור). חותכים את התפוזים לחמישה או שישה סיבובים כל אחד.
הסר את הצלעות החיצוניות הקשות של הסלרי עד שתגיע לנורה הלבנה והצפופה ותפרוס על פני דק. לשים בקערה, לערבב את הקורנית וקמצוץ קטן של מלח ופלפל, ואז למלא את החלל של כל עוף גינאה עם מילוי זה. משוך את העור בחזית של כל עוף גינאה קדימה, כדי לכסות את המילוי, וקשור/מסבך בחוזקה למעלה.
מחממים מחבת עבה ומוסיפים שמן זית ועוף גינאה, שעורו שפשף במלח ים ופלפל. מבשלים עד מוזהב קל מכל הצדדים, ולאחר מכן מוסיפים את השום, החמאה והמרווה ומבשלים 3-4 דקות עד חום זהוב.
מוסיפים את היין במרווחים, מספיק כדי לשמור על המחבת לחה מעט בכל עת.
מניחים בתנור במשך 45 דקות, בודקים כל 10-15 דקות ופשוט ממלאים את היין לפי הצורך. עוף גינאה יהיה קלוי חלקית מאודה. כאשר מבושל, להסיר בזהירות מהתנור ואת המקום הפוך על צלחת, המאפשר את כל המיצים והלחות להירגע בחזרה לתוך בשר השד לפחות 5 דקות. בזמן שהבשר שלך נח, תכין את הרוטב.
הסר את כל השומן מהמחבת הצלייה והנח את המחבת בחום עדין. בתחתית המחבת יהיו שיני השום המבושלות, הרכות, המתוקות, וכל הדברים הדביקים והמהממים -- כשזה מתחמם, מוציאים את המילוי מחלל העוף הגינאי ומוסיפים למחבת בערך 2/3 כוס יין. כשהיין רותח ומייבש, לגרד את כל הטוב עם כפית מתחתית המחבת לתוך המשקאות. כאשר יש את כל מומס, להשאיר להתבשל בעדינות. סקווש את השום מבושל מתוך עורם עם כפית (להשליך את העורות); זה יהיה גם לעבות את הרוטב מעט, כמו גם לתת לו טעם.
יוצקים את כל המיצים שננקזו מתוך הציפורים נחו למחבת עם הרוטב, מבשלים ועונה לפי הטעם.
מגישים עוף גינאה עם תפוחי אדמה צלויים וכל ירקות ירוקים מבושלים פשוט-תרד, כרוב, בוק צ ' וי או ברוקולי.