אם יש לכם כורכום הקרקע, כוסברה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. מתכונים דומים: עוף טיקה מאסלן הודי, הודו פלפל עוף מסאלה, ו סנדוויץ ' מאסלה אבקת - איך להכין כריך מאסלן בבית-תערובת תבלינים הודית.
הוראות
1
מניחים פלפלים צ ' ילי, זרעי כמון, רסק זנגביל-שום, מלח, כורכום, מיץ ליים, כוסברה לתוך בלנדר. מחית עד כוסברה הוא קצוץ דק מאוד, ולאחר מכן להוסיף יוגורט, פירה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק שום ג ' ינג ' ר
תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
כורכום
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים את מקלות העוף בשקית פלסטיק resealable, ומערבבים למעיל. להשרות במקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוף
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
כדי לבשל, חום שמן צמחי במחבת גדולה על חום בינוני. מערבבים בצל, ומבשלים עד הבצל מתרכך והופך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את העוף והמרינדה, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד מקלות התיפוף הם מכרז, 30 עד 40 דקות.
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Getrank Gruner Veltliner (1 ליטר) עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.