עוף ואורז עם רוטב כוסברה-Poblano לוקח על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 43 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 497 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך שיני שום, חמאה, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טאקו פטריות Poblano עם רוטב יוגורט כוסברה, אמנון עם רוטב קוקוס וכוסברה, ו [] עוף עם כוסברה-פטרוזיליה-צלף רוטב אורז קערה, ללא גלוטן.
הוראות
1
שלב 1/4 בצל ירוק כוס, עלי כוסברה, 1/4 כפית מלח, 1/8 כפית פלפל, 1/2 מרק כוס, צ ' ילה, ו 1 שן שום במעבד מזון; תהליך עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס שום קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף 1/4 בצל כוס, פטריות, ואת שיני שום שנותרו למחבת; לטגן 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים תערובת כוסברה, נשאר 1/4 מרק כוסות, אורז, 1/2 כוס מים, כמון למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 25 דקות או עד שנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר מהחום; לכסות ולתת לעמוד 5 דקות.
6
מוסיפים פטרוזיליה לתערובת אורז; קצפת במזלג.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
אפונה גויה®
7
חום שנותר 1 כף שמן וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מפזרים עוף עם 1/4 הנותרים מלח כפית ופלפל 1/8 כפית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד לסיום.