עוף ואורז קל עם פטריות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו עוף ואורז קל עם פטריות. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 38 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. 10 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם חצאי חזה עוף, קרם מרוכז של מרק פטריות, תערובת מרק בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 74%. ציון זה מוצק. נסו ריזוטו אורז חום קל עם פטריות ואורגנו טרי, עוף ואורז עם פטריות, ו עוף עם אורז ופטריות עבור מתכונים דומים.
הוראות
הביאו את האורז והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, והנוזל נספג, 20 עד 25 דקות.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מקציפים יחד את קרם מרק הפטריות, קרם מרק העוף והחלב; מניחים בצד.
מניחים את הפטריות ומחצית מתערובת מרק הבצל היבש לתבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ ' יחד עם האורז המבושל.
יוצקים פנימה מחצית מתערובת המרק המרוכז, ומערבבים עד לאיחוד יסודי. אפילו את הפטריות בתבנית האפייה, ואז הניחו את חזה העוף מעל. מכסים בתערובת המרק המרוכזת שנותרה, ומפזרים את יתרת תערובת מרק הבצל היבש.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש למשך 1 1/2 שעות.
מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות עוד 15 דקות לפני ההגשה.