המבורגר טונה שומשום עם קישואים מטוגנים
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, והמנה העיקרית pescatarian? המבורגר טונה שומשום עם קישואים מטוגנים יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 291 גרם של שומן, וסך הכל 2708 קלוריות. אם יש לך קישואים, שומשום, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: שומשום קרוש טונה & אבוקדו עם אטריות שומשום חריף קישואים, צ'יפס זוקיני שרוך, ו שומשום טונה.
הוראות
מניחים מתלה תנור בתנוחה אמצעית ומחממים תנור ל 350 ° F. זרעי שומשום טוסט במחבת אפייה רדודה בתנור, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, 12 עד 15 דקות. מגניב לגמרי.
להעביר 2 כפות זרעים לקערה קטנה ו 1/4 כוס מטחנה.
להעביר 3/4 כוס הנותרים לקערה רדודה רחבה.
חצי 3 קישואים לרוחב, ואז לחתוך לאורכו לתוך 3/4 אינץ shoestrings באמצעות פורס. לזרוק עם 1 כפית מלח במסננת גדולה להגדיר מעל קערה ולנקז 30 דקות.
לסחוט חופנים של קישואים כדי להסיר לחות, ואז להפשיל בשכבה משולשת של מגבות נייר לסחוט כדי להסיר את הלחות הנותרת.
דק קוצצים טונה עם סכין רטובה גדולה (על חתיכות 3/4 אינץ'). מערבבים יחד רוטב סויה, 2 כפות שמן, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה, ולאחר מכן מערבבים בטונה. מחלקים תערובת טונה לתוך 4 מנות. Pack 1 חלק במדד 1/2 כוס, ואז להתהפך על זרעים בקערה רדודה. בעדינות לחץ טונה כדי ליצור פטי 3 1/2 אינץ ' בקוטר, ואז מעיל לחלוטין עם זרעים ולהעביר צלחת מרופדת שעווה נייר. טופס, מעיל, ולהעביר 3 המבורגרים יותר באותו אופן. צ ' יל, מכוסה בניילון נצמד, עד שיהיה מוכן לבשל. השליכו כל זרעי שומשום שנותרו בקערה רדודה.
טוחנים זרעים שכבר במטחנה, פועמים עד הקרקע לקמח, ולאחר מכן מוסיפים זרעים שנותרו (2 כפות) בקערה קטנה.
הסר מצורף julienne מן פורס, ולאחר מכן לחתוך הנותרים קישואים לאורך לתוך סרטים 3/4-inch-עבה באמצעות פורס. בעדינות לזרוק עם 1/4 כפית מלח בקערה גדולה ולהניח בצד (קישואים יהיה לנבול ולהיות רך).
חום 1 אינץ שמן בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום מתון עד מדחום רושם 166°.
לזרוק את כל קישואים shoestring עם חצי תערובת שומשום בקערה גדולה אחרת, ואז מטגנים ב 4 קבוצות, מפנה מדי פעם עם כף מחורצת, עד קישואים הם זהובים, על 2 דקות לכל אצווה. (להחזיר שמן 330°f בין קבוצות.)
להעביר קישואים מטוגנים מגבות נייר לניקוז. לזרוק כל אצווה של קישואים מיד עם כמה תערובת שומשום הנותרים.
חום 3 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. לבשל המבורגרים, מתהפך פעם אחת, על 2 דקות בסך הכל עבור טונה בינונית-נדירה (זרעים צריכים להיות חום זהוב).
מסננים סרטים קישואים ולחלק בין 4 צלחות, ואז למעלה עם המבורגרים וקישואים מטוגנים shoestring.
מגישים המבורגרים עם רוטב סויה נוסף בצד.