ניתן להכין את המתכון של עוף וופל ממולאים תוך שעה ו-35 דקות בערך . , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. ארוחת בוקר זו מכילה 769 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -38 גרם שומן למנה. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש חלב, חלב, מלח כשר ופלפל. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 74% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו וופל רימונים-נוטלה , וופלים פלאפיים וארוחת בוקר: וופלים .
הוראות
1
לוופלים: מניחים מחבת בינונית על אש גבוהה ומצפים בקצת שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי פרזנו אדום (7 או 8 צ'ילי)
ציוד שתשתמש בו
(7 או 8 צ'ילי)
2
מפזרים את כל חזה העוף במלח ופלפל ומבשלים 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלפל ירוק חתוך דק (בערך 1 פלפל בינוני)
פלפל ירוק חתוך לקוביות דק (בערך 1 פלפל בינוני)
3
מוציאים את העוף מהתבנית ומניחים להתקרר. מחזירים את המחבת לאש גבוהה ומצפים בעוד שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סירופ מייפל, להגשה
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
4
מוסיפים את הבצל והפלפלים ומטגנים 2 עד 3 דקות. מתבלים בכמון ומעט מלח ופלפל. חותכים דק את חזה העוף ומקפלים פנימה עם הפלפלים והבצל.
מערבבים היטב, ואז מוציאים מהמחבת ומניחים בצד להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מחממים מגהץ וופל. מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בקערה גדולה מערבבים יחד את קמח התירס, הקמח, אבקת האפייה, המלח והסוכר. יוצרים גומה במרכז ומוסיפים את החלב, החמאה המומסת והביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מערבבים יחד עם מטרפה, מתקדמים מהמרכז החוצה כדי לשלב בהדרגה את החומרים היבשים. זה עוזר למנוע גושים. מקפלים פנימה את תערובת הפלפלים והעוף. מצקת את התערובת על מגהץ הוופלים ומבשלים עד שהוופלים תפוחים וזהובים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
מצקת
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מניחים על רשת מעל מגש ושומרים חמים בתנור תוך כדי בישול הוופלים והעוף (זה גם יעזור להם להתפרך עוד יותר).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
לעוף ולרוטב: הגדר עמדת לחם עם מיכל כל אחד עבור 1 כוס הקמח, הביצים הטרופות ופירורי הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
מיץ לימון גויה®
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
11
מפזרים את חזה העוף במלח ופלפל. לאחר מכן לוקחים כל אחד מחזה העוף ומטגנים פנימה קלות את הקמח. טובלים בביצים ואז מצפים בפנקו.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
גרעיני חמניות נוספים
12
יוצקים את השמן למחבת טפלון גדולה ומניחים על אש בינונית-גבוהה. כשהוא חם, מוסיפים את חזה העוף הלחם. מבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות מכל צד, ולאחר מכן מניחים בצד לניקוז על נייר סופג. צריכות להישאר בערך 3 כפות שמן, אם לא לשפוך קצת החוצה. לאחר מכן מוסיפים את 3 כפות הקמח הנותרות, אבקת שום, תיבול איטלקי, אבקת בצל וקאיין.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף מצופה בפירורי לחם
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
דַק-
13
מקציפים יחד ליצירת רו ומבשלים עד להשחמה, 3 עד 4 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
מוסיפים את החלב תוך כדי טריפה, ולאחר מכן מתבלים היטב במלח והרבה פלפל שחור גרוס. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
לחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
15
מגישים את העוף על הוופלים ויוצקים את הרוטב מעל.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון גויה®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
16
מזלפים מעט סירופ מייפל ומגישים עם רוטב פיירי לוהט בצד.
מסירים את הגבעולים הירוקים של הצ'ילי ומפצלים באמצע כדי לפתוח אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שום קצוץ
18
מניחים בסיר בינוני עם הבצל, המלח ו-1 1/2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
19
מניחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהמים מתאדים כמעט לחלוטין, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
20
שמים את התערובת במעבד מזון ומוסיפים את החומץ הלבן. דופקים 6 או 7 פעמים עד שהצ'ילי מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
21
יוצקים לתוך מסננת מעל קערה כדי לסנן ולהשתמש בחלק האחורי של מרית גומי כדי לסחוט את עיסת הצ'ילי. מערבבים פנימה את נקטר האגבה. מצננים את הרוטב החם. השתמש מיד או אחסן בצנצנת זכוכית או בקבוק אטום לשמירה. עושה בערך 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
אחוז טקילה בלנקו
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה