ניתן להכין את המתכון של עוף וופל ממולאים תוך שעה ו-35 דקות בערך . , מתכון זה מכסה 32% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. ארוחת בוקר זו מכילה 769 קלוריות , 29 גרם חלבון ו -38 גרם שומן למנה. המתכון הזה מבית Foodnetwork דורש חלב, חלב, מלח כשר ופלפל. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 74% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו וופל רימונים-נוטלה , וופלים פלאפיים וארוחת בוקר: וופלים .
הוראות
1
לוופלים: מניחים מחבת בינונית על אש גבוהה ומצפים בקצת שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי פרזנו אדום (7 או 8 צ'ילי)
ציוד שתשתמש בו
(7 או 8 צ'ילי)
2
מפזרים את כל חזה העוף במלח ופלפל ומבשלים 4 עד 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלפל ירוק חתוך דק (בערך 1 פלפל בינוני)
פלפל ירוק חתוך לקוביות דק (בערך 1 פלפל בינוני)
3
מוציאים את העוף מהתבנית ומניחים להתקרר. מחזירים את המחבת לאש גבוהה ומצפים בעוד שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כף סירופ מייפל, להגשה
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
4
מוסיפים את הבצל והפלפלים ומטגנים 2 עד 3 דקות. מתבלים בכמון ומעט מלח ופלפל. חותכים דק את חזה העוף ומקפלים פנימה עם הפלפלים והבצל.
מערבבים יחד עם מטרפה, מתקדמים מהמרכז החוצה כדי לשלב בהדרגה את החומרים היבשים. זה עוזר למנוע גושים. מקפלים פנימה את תערובת הפלפלים והעוף. מצקת את התערובת על מגהץ הוופלים ומבשלים עד שהוופלים תפוחים וזהובים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
מצקת
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מניחים על רשת מעל מגש ושומרים חמים בתנור תוך כדי בישול הוופלים והעוף (זה גם יעזור להם להתפרך עוד יותר).
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
לעוף ולרוטב: הגדר עמדת לחם עם מיכל כל אחד עבור 1 כוס הקמח, הביצים הטרופות ופירורי הפנקו.
יוצקים את השמן למחבת טפלון גדולה ומניחים על אש בינונית-גבוהה. כשהוא חם, מוסיפים את חזה העוף הלחם. מבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות מכל צד, ולאחר מכן מניחים בצד לניקוז על נייר סופג. צריכות להישאר בערך 3 כפות שמן, אם לא לשפוך קצת החוצה. לאחר מכן מוסיפים את 3 כפות הקמח הנותרות, אבקת שום, תיבול איטלקי, אבקת בצל וקאיין.
מסירים את הגבעולים הירוקים של הצ'ילי ומפצלים באמצע כדי לפתוח אותם.
מרכיבים שתצטרך
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
18
מניחים בסיר בינוני עם הבצל, המלח ו-1 1/2 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
19
מניחים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהמים מתאדים כמעט לחלוטין, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
20
שמים את התערובת במעבד מזון ומוסיפים את החומץ הלבן. דופקים 6 או 7 פעמים עד שהצ'ילי מתפרק.
מרכיבים שתצטרך
חומץ לבן מזוקק
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
21
יוצקים לתוך מסננת מעל קערה כדי לסנן ולהשתמש בחלק האחורי של מרית גומי כדי לסחוט את עיסת הצ'ילי. מערבבים פנימה את נקטר האגבה. מצננים את הרוטב החם. השתמש מיד או אחסן בצנצנת זכוכית או בקבוק אטום לשמירה. עושה בערך 1 כוס.