עוף וכופתאות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. לך לחנות ותביא גזר, חצי-חצי, שמנת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים חתיכות עוף עם מלח ופלפל, ואז לדלות את שני הצדדים בקמח. ממיסים חמאה בסיר על חום בינוני-גבוה. בשתי קבוצות, עוף חום משני הצדדים ולהסיר לצלחת נקייה. באותו סיר, מוסיפים בצל קצוץ, גזר וסלרי. מערבבים ומבשלים במשך 3 עד 4 דקות על אש בינונית נמוכה. מערבבים טימין הקרקע כורכום, ואז לשפוך מרק עוף סיידר תפוחים. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להוסיף עוף משחימים. מכסה סיר ומבשל במשך 20 דקות. בעוד העוף מתבשל, להפוך את הבצק עבור הכופתאות: לנפות יחד את כל החומרים יבשים, ולאחר מכן להוסיף חצי וחצי, ערבוב בעדינות לשלב. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר עוף מן הסיר ולהניח בצד על צלחת. השתמש בשני מזלגות כדי להסיר עוף מהעצם. לגרוס, ואז להוסיף עוף לסיר.
מרכיבים שתצטרך
3
יוצקים שמנת כבדה לתוך הסיר ומערבבים לשלב. זרוק כפות של בצק כופתה לתוך הסיר רותח.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים פטרוזיליה טחון אם משתמשים. מכסים חצי סיר וממשיכים להתבשל במשך 15 דקות. בדוק תבלינים; להוסיף מלח במידת הצורך. אפשר לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה. * מותאם ממגזין גורמה