עוף וכופתאות אני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף וכופתאות אני. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם מלח, ביצים, עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו מרק העוף של עינת אדמוני עם גונדי (כופתאות עוף וחומוס איראניות), עוף שואי ג'יאו (כופתאות עוף מבושלות), ו עוף וכופתאות (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר גדול במים, ומוסיפים עוף שלם. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום. מבשלים עד מכרז, על 1 עד 2 שעות.
הסר עוף מרק, ולהניח בצד להתקרר. מרק בשר. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להסיר בשר מעצמות; לחתוך לחתיכות בגודל ביס. להיפטר עור ועצמות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד קמח ומלח. לשבור ביצה אחת לתוך קמח, ומערבבים עם מזלג עד נוקשה. המשך להוסיף ביצים אחת בכל פעם עד שכולם שולבו. הבצק צריך להיות נוקשה מאוד.
מוסיפים קוביות מרק; מערבבים עד שהקוביות מתמוססות.
באמצעות מזלג וסכין, להרים בצק על מזלג. החזק על מרק רותח, לחתוך חתיכות קטנות לתוך מרק עד שכל הבצק כבר בשימוש. מערבבים, מכסים, ומבשלים במשך 20 דקות.
מוסיפים בשר עוף ומערבבים.