עוף ופאי סיר ירקות סתיו
עוף ופאי סיר ירקות בסתיו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 578 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. אם יש לך קצפת, מרק עוף במלח נמוך, טימין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, כיסי פשטידת עוף, ו מרק פשטידת עוף תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה 4-ליטר צלחת אפייה סגלגל.
מניחים חזה עוף בסיר גדול כבד.
הוסף רק מספיק מרק כדי לכסות עוף. מביאים מרק לרתיחה; להפחית את החום לנמוך. מכסה סיר ומבשל עד עוף הוא רק מבושל דרך, ברפרוף משטח מדי פעם, כ -20 דקות. באמצעות מלקחיים, להעביר עוף לצלחת מגניב.
מוסיפים גזר לפת מרק עוף בסיר. מבשלים חשופים עד ירקות הם רק במכרז, על 10 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר ירקות לתבנית אפייה מוכנה.
מוסיפים ירקות לפת מרק לבשל רק עד נבול, על 1 דקה. באמצעות כפית מחוררת, להעביר ירקות למסננת; לנקז היטב.
מוסיפים לירקות בתבנית אפייה.
חותכים בשר לחתיכות 1/2-עד 3/4 אינץ'.
מוסיפים עוף לירקות בתבנית אפייה.
ממיסים חמאה באותו סיר על אש בינונית.
להוסיף כרישה, שאלוט וקורנית. Sauté עד מכרז, על 8 דקות.
מוסיפים קמח ומערבבים 2 דקות. מערבבים 4 מרק כוסות ויין לבן. להגביר את החום גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים שמנת ומרתיחים עד שהרוטב מתעבה מספיק כדי מעיל כפית, לטאטא לעתים קרובות, על 6 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים רוטב על תערובת בצלחת. מערבבים כדי להתמזג. מגניב 45 דקות. (מילוי יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
עמדה 1 מתלה בשליש העליון של תנור ומניחים תבנית אפייה על מתלה תחתון בתנור; מחממים ל 400deg;F.
מרדדים בצק קרום על נייר קלף כדי 15x10 1/2 אינץ ' מלבן. באמצעות נייר כסיוע, להפוך את הבצק על מילוי. לקצץ בצק overhang; טאק קצה בצק בתוך צלחת.
מרדדים שאריות בצק לעובי 1/4 אינץ'.
מברשת תחתית של cutouts עם מים במקום על הקרום; לחתוך חריצים בקרום כדי לאפשר קיטור לברוח.
מניחים פאי סיר על המדף העליון ואופים עד הקרום הוא זהב ורוטב מבעבע, על 50 דקות.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.