עוף ופטריות עם ריגטוני
עוף ופטריות עם ריגטוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 697 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. לך לחנות ותביא שאלוט, איבו, עוף עלום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. נסו שמנת Rigatoni עם עוף ופטריות, Rigatoni עם פטריות Maitake, ו Rigatoni עם שעועית ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את EVOO במחבת עמוקה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את החמאה וממיסים לתוך השמן.
מוסיפים את הפטריות ואת החום היטב.
מוסיפים את השום, שאלוט, עשבי תיבול וקצת מלח ופלפל, ומבשלים 2 עד 3 דקות יותר. לאחר מכן להוסיף את רסק עגבניות, מערבבים 1 דקה יותר.
מוסיפים את המרסלה, מערבבים.
מוסיף את פסאטה, מלאי ושמנת, ולשלב.
מוסיפים את העוף ומבשלים על אש נמוכה כדי להתעבות. להתאים תיבול. מגניב ומאחסן לארוחת איפור מראש.
מביאים סיר מים להרתיח עבור הפסטה, מלח את המים ומבשלים את rigatoni אל אל דנטה. שמור כוס מים עמילניים, ולאחר מכן לנקז. לזרוק את הפסטה עם הרוטב ולהוסיף את המים עמילניים לפי הצורך אם התערובת נראית יבשה או הדוקה.
מגישים עם Parmigiano-רג ' יאנו.