עוף ופטריות בר עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 324 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם חמאה, שמן זית, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו עוף ופטריות פראיות, Fricassee פטריות בר על פולנטה, ו אספרגוס קלוי ופטריות בר Fricassee (מתכונים דומים).
הוראות
1
חם 1/2 כף שמן במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל; מבשלים כ-6 דקות לכל צד עד שמבשלים דרכו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר לצלחת; לכסות בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
שמן חם שנותר באותו מחבת על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פטריות, כרישה, קורנית; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד נוזל פטריות מתאדה כרישה מתרכך, על 6 דקות. מערבבים חמאה, מרק, יין (אם שימוש), וכל מיצים מן מגש העוף; לבשל 3 דקות או עד רוב הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ