עוף ופסטה פרימוורה
עוף ופסטה Primaveran הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. במנה עיקרית זו יש 363 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. . גשו לסופר וקנו פרח ברוקולי, פלפל טחון, נתחי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : פסטה עוף Primavera, פסטה עוף Primavera, ו פסטה עוף Primavera.
הוראות
מבשלים פסטה במים רותחים עד אל דנטה.
בינתיים, להכין את רוטב שמנת. בסיר בינוני לערבב יחד קרם של מרק פטריות, חלב, גבינת פרמזן, פלפל, ברוקולי, אבקת שום, וגזר. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום נמוך לכסות. מבשלים במשך 10 דקות, או עד ירקות רכים. מערבבים מדי פעם.
מערבבים פסטה ועוף לתוך רוטב שמנת, וחום דרך.