עוף חומץ של סבתא
זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית מאוד תקציב. אם יש לכם ירכיים עוף, שמן, פלפלים חלפיניו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מתכונים דומים: יותר טוב מסבתא ועוף קל וכופתאות, כריכי עוף עם ברי, תפוח סמית מגולח סבתא ודיג'ון-הפחתת בלסמי על חלה קלויה, ו עוף Nanban / עוף מטוגן עם רוטב חומץ סויה.
הוראות
מניחים ירכיים עוף בתבנית אפייה רדודה.
יוצקים חומץ מעל, לכסות ולתת לרבד לילה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
הסר את העוף מן המרינדה, הזמנת 1/4 כוס החומץ. מעיל העוף עם קמח, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם.
שמן חום במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני גבוה.
עוף מטגן בשמן החם עד מבחוץ הוא פריך קלות.
הסר מהחום, ומניח עוף לתבנית אפייה 9x13 אינץ ' מצופה בנייר אלומיניום.
מוסיפים 1/4 כוס חומץ למחבת, ושופכים את כל צנצנת jalapenos על העוף. מכסים את המחבת בנייר כסף.
אופים במשך 45 דקות עד 1 שעה, או עד עוף הוא כבר לא ורוד, והמיצים לרוץ ברור.