קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

עוף חמאה (עוף הודי ברוטב שמנת עגבניות)

עוף חמאה (עוף הודי ברוטב שמנת עגבניות)
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים הודיים לקופסת המתכונים שלך, עוף חמאה (עוף הודי ברוטב שמנת עגבניות) עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מתכון זה מכסה 43% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 812 קלוריות, 82 גרם חלבון ו-26 גרם שומן כל אחת. 36 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. גשו לסופר וקנו שימורים של עגבניות, חמאה, ג'ינג'ר טחון ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 91%. הציון הזה מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוף מתובל הודי עם עגבנייה ושמנת, עוף מתובל הודי עם עגבנייה ושמנת, ועוף מתובל הודי עם עגבנייה ושמנת.

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
להכנת תערובת התבלינים: מערבבים את החומרים יחד בקערה קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
ציוד שתשתמש בו
קופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרהקופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרה
3
להכנת הרוטב: ממיסים את החמאה במחבת טפלון 12 אינץ' על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
קופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרהקופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרה
ציוד שתשתמש בו
קופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרהקופסת 1 (10 אונקיות) אפונה קפואה, מונחת במסננת ומפעילה מתחת למים חמים להפשרה
4
מוסיפים את הבצל ומטגנים תוך ערבוב תכוף עד שהחתיכות רק מתחילות להזהיב, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרהקופסאות אפונה קפואה, מניחים במסננת ומעבירים מתחת למים חמים להפשרה
5
מוסיפים את השום, רסק העגבניות ותערובת התבלינים, ומבשלים במשך דקה, תוך ערבוב מתמיד כדי למנוע שריפה. התבלינים יהיו ריחניים.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
פיתות, מחוממות לפי ההוראות, להגשהפיתות, מחוממות לפי ההוראות, להגשה
עוף רוטיסרי ללא עורעוף רוטיסרי ללא עור
1 עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'1 עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את רוטב העגבניות וקוביות העגבניות ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'עוף רוטיסרי ללא עור, מעצם ונמשך לגושים בגודל 1 1/2 על 1/2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
7
מוסיפים את נתחי העוף, מורחים את הרוטב מעל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים ללא מכסה עד שהעוף מתחמם והרוטב בעל טעם, כ-10 דקות. מערבבים לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
מוציאים את העוף לצלחת הגשה ומכסים לשמירה על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מנערים את עודפי המים מהאפונה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
10
מוסיפים את האפונה והשמנת לרוטב במחבת, מערבבים היטב ומחממים. לא להרתיח. מורחים את הרוטב על העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
מגישים עם אורז ופיתות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
שילוב של ה-2שילוב של ה-2
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

מרכיבים

4ריבס, קצוץ טרי או קפואHot basmati rice, for servingHot basmati rice, for serving3(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)411אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות במיץעגבניות חתוכות לקוביות במיץ01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קאייןקאיין1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)garam masala seasoninggaram masala seasoning21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.שום צ'ארד טחוןשום צ'ארד טחון11 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.קינמון טחוןקינמון טחון21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.ג'ינג'ר קרקעג'ינג'ר קרקע796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמנת מתוקהשמנת מתוקה160אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל גדול, קצוץ (אודותבצל גדול, קצוץ (אודות283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)box frozen peas, placed in a colander and run under hot water to thawbox frozen peas, placed in a colander and run under hot water to thaw283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)box frozen peas, placed in a colander and run under hot water to thawbox frozen peas, placed in a colander and run under hot water to thaw283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)box frozen peas, placed in a colander and run under hot water to thawbox frozen peas, placed in a colander and run under hot water to thaw1חבילהPita bread, warmed according to directions, for servingPita bread, warmed according to directions, for serving1skinless rotisserie chicken, boned out and pulled into 1 1/2 by 1/2-inch chunksskinless rotisserie chicken, boned out and pulled into 1 1/2 by 1/2-inch chunks1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה

יין מומלץ: ריזלינג, Gewurztraminer, Chenin Blanc

ריזלינג, גוורצטרמינר ושנין בלאן הם בחירה מצוינת לאסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה - כמובן - אבל הלבנים החומציים האלה משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. אתה יכול לנסות את Tenuta di Capraia Chianti Classico. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-18 דולר לבקבוק.
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Tenuta di Capraia Chianti Classico
Chianti Classico Tenuta di Capraia הוא יין בעל מורכבות ומבנה מיטביים. צבע אדום אודם עם גווני סגול. ארומה עזה ועשירה, יצנית, מונעת פירות. תווי דובדבן נעימים, מרעננים ומאוזנים היטב עם רמזים של טאנין חי משולב.