קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

עוף חנוק ברוטב

עוף חנוק ברוטב
עוף חנוק ברוטב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 282 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח, בייקון לחתוך לרוחב לרצועות 1/4 אינץ', רסק עגבניותוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עוף מרוסק ורוטב, עוף חנוק עם רוטב ואורז, ו עוף מרוסק ורוטב (מהפך) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-37
2
במחבת ovenproof nonstick, חום 1 כף השמן. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד השחמה בכל רחבי, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מעבירים את העוף לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הבייקון למחבת ומבשלים, ערבוב, עד השומן הוא שניתנו, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
לנקז את השומן.
6
מוסיפים את 1 1/2 כפות שמן הנותרים למחבת ומערבבים בקמח עד incorporated.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים על אש מתונה, ערבוב, עד שהתרכך מעט, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים את רסק העגבניות והעגבניות ומבשלים, מערבבים, עד שהעגבנייה מתרככת מעט, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים את החלב ואת המרק ומביאים לרתיחה, ערבוב עד מעט מעובה, 3 דקות. להחזיר את העוף וכל מיצים שהצטברו למחבת; להוסיף את גבעולי הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
10
מכסים את העוף והצלייה בתנור במשך 20 דקות, עד שהבשר מבושל דרך. באמצעות מלקחיים, להעביר את העוף למגש ולהשליך את גבעולי הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
11
להחזיר את המחבת לחום מתון לבשל את הרוטב, לטאטא כל הזמן, עד חלקה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12
מקציפים את הפטרוזיליה הקצוצה, שופכים את הרוטב על רגלי העוף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך