עוף חנוק עם אורז חום
מתכון זה מספק 45 מנות. עם 50 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו בצל, גזר, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו עוף חנוק עם אורז חום, עוף חנוק עם רוטב ואורז, ו בראון Arroz Con Pollo (אורז חום ועוף) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת nonstick גדולה על חום בינוני 5 דקות. או עד קריספ.
הסר בייקון ממחבת; לנקז על מגבות נייר. להשליך טיפות ממחבת.
מוסיפים עוף, מבשלים 1 עד 2 דקות. בכל צד או עד השחמה; כיסוי. לבשל 8 דקות. או עד עוף נעשה (165F).
מעבירים עוף לצלחת; מכסים כדי להתחמם.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 5 דקות. או עד למכרז. מערבבים גזר ומרק 3/4 כוס; לכסות. מבשלים 10 דקות. או עד שהירקות רכים. שמור 1/3 כוס ירקות.
מניחים מרק שנותר, שמורות 1/3 כוס ירקות Neufchatel בבלנדר; להתמזג עד חלקה.
מוסיפים רוטב ועוף שמור לירקות במחבת; מכסים. לבשל 2 דקות. או עד מחומם דרך. כפית אורז על צלחת הגשה; העליון עם תערובת עוף, רוטב ובייקון.