עוף חנוק עם אורז חום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף חנוק עם אורז חום. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 480 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן כל אחד. לכו לחנות ותביאו את קותלי החזיר של אוסקר מאייר, גבינת נויפכטל פילדלפיה, אורז חום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו עוף חנוק עם אורז חום, עוף חנוק עם רוטב ואורז, ו בראון Arroz Con Pollo (אורז חום ועוף) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בייקון במחבת nonstick גדולה על חום בינוני עד פריך. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר בייקון ממחבת; לנקז על מגבות נייר. להשליך טיפות ממחבת.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 5 עד 6 דקות. בכל צד או עד חום זהוב משני הצדדים ועשה (165F).
מעבירים עוף לצלחת; מכסים כדי להתחמם.
מוסיפים ירקות מרק 1/2 כוס למחבת; לכסות ומבשלים 10 דקות. או עד שהירקות רכים.
מערבבים במרק שנותר וneufchatel; קוק, נחשף, 2 דקות. או עד Neufchatel נמס רוטב מעובה, ערבוב לעתים קרובות. להחזיר עוף למחבת; לבשל 2 דקות. או עד מחומם דרך.
כפית אורז על צלחת הגשה; העליון עם עוף, רוטב ובייקון.