עוף-טאסו-אנדוי נקניק גמבו
המתכון עוף-Tasso-Andouille נקניק גמבו מוכן בעוד כ-5 שעות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 435 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שיני שום, פלפל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו נקניק Gumbo עוף Andouille, עוף ונקניקיית אנדוויל גאמבו, ו עוף במיה עם נקניק אנדויל (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים הראשון 3 מרכיבים לחתיכות בגודל ביס.
מניחים בתנור הולנדי גדול על חום בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות או עד השחמה.
ניקוז על מגבות נייר. לחסל את התנור ההולנדי עם מגבות נייר.
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני; בהדרגה לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 25 דקות או עד התערובת היא מהגוני כהה.
מערבבים בצל ואת הבא 3 מרכיבים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 18 עד 20 דקות או עד מכרז. בהדרגה להוסיף מרק. מערבבים עוף, נקניק, טאסו, טימין, ופלפלי קרקע שחורים ואדומים.
מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 1/2 עד 3 שעות. מוסיפים פטרוזיליה.
הסר מהחום; לשרת מעל אורז מבושל חם.
שרימפס-Tasso-Andouille נקניק גמביה: להשמיט ירכיים עוף ולהמשיך עם שלבים 1, 2, ולהמשיך עם שלב 4, ערבוב ב 4 lb. בגודל בינוני שרימפס גלם, קלופים, ואם תרצה, deveined, האחרון 15 דקות של בישול.
פיליפ אליוט, באטון רוז', לואיזיאנה