קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות20
ציון בריאות10
מגזין

עוף-טאסו-אנדוי נקניק גמבו

עוף-טאסו-אנדוי נקניק גמבו
המתכון עוף-Tasso-Andouille נקניק גמבו מוכן בעוד כ-5 שעות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 435 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שיני שום, פלפל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו נקניק Gumbo עוף Andouille, עוף ונקניקיית אנדוויל גאמבו, ו עוף במיה עם נקניק אנדויל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים הראשון 3 מרכיבים לחתיכות בגודל ביס.
2
מניחים בתנור הולנדי גדול על חום בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
ניקוז על מגבות נייר. לחסל את התנור ההולנדי עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני; בהדרגה לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 25 דקות או עד התערובת היא מהגוני כהה.
מרכיבים שתצטרך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
מערבבים בצל ואת הבא 3 מרכיבים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 18 עד 20 דקות או עד מכרז. בהדרגה להוסיף מרק. מערבבים עוף, נקניק, טאסו, טימין, ופלפלי קרקע שחורים ואדומים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
6
מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 1/2 עד 3 שעות. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
7
הסר מהחום; לשרת מעל אורז מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
8
מקשטים, אם תרצה.
9
שרימפס-Tasso-Andouille נקניק גמביה: להשמיט ירכיים עוף ולהמשיך עם שלבים 1, 2, ולהמשיך עם שלב 4, ערבוב ב 4 lb. בגודל בינוני שרימפס גלם, קלופים, ואם תרצה, deveined, האחרון 15 דקות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מרק גמביהמרק גמביה
10
פיליפ אליוט, באטון רוז', לואיזיאנה