קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות20
ציון בריאות10
מגזין

עוף-טאסו-אנדוי נקניק גמבו

עוף-טאסו-אנדוי נקניק גמבו
המתכון עוף-Tasso-Andouille נקניק גמבו מוכן בעוד כ-5 שעות וזה בהחלט מדהים חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 435 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן למנה. אם יש לכם שיני שום, פלפל, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו נקניק Gumbo עוף Andouille, עוף ונקניקיית אנדוויל גאמבו, ו עוף במיה עם נקניק אנדויל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים הראשון 3 מרכיבים לחתיכות בגודל ביס.
2
מניחים בתנור הולנדי גדול על חום בינוני, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות או עד השחמה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
ניקוז על מגבות נייר. לחסל את התנור ההולנדי עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
שמן חום בתנור ההולנדי מעל חום בינוני; בהדרגה לטאטא בקמח, ומבשלים, לטאטא כל הזמן, 25 דקות או עד התערובת היא מהגוני כהה.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
מערבבים בצל ואת הבא 3 מרכיבים; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 18 עד 20 דקות או עד מכרז. בהדרגה להוסיף מרק. מערבבים עוף, נקניק, טאסו, טימין, ופלפלי קרקע שחורים ואדומים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
מביאים תערובת לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 1/2 עד 3 שעות. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
7
הסר מהחום; לשרת מעל אורז מבושל חם.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
8
מקשטים, אם תרצה.
9
שרימפס-Tasso-Andouille נקניק גמביה: להשמיט ירכיים עוף ולהמשיך עם שלבים 1, 2, ולהמשיך עם שלב 4, ערבוב ב 4 lb. בגודל בינוני שרימפס גלם, קלופים, ואם תרצה, deveined, האחרון 15 דקות של בישול.
מרכיבים שתצטרך
בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.בערך 1.5C כהה Roux. כמה שיותר כהה יותר טוב. רק תוודא שזה לא נשרף.
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
מרק גמביהמרק גמביה
10
פיליפ אליוט, באטון רוז', לואיזיאנה