עוף טג'ין
עוף טג'ין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה עד 152 גרם חלבון 124 גרם של שומן, וסך הכל 1958 קלוריות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו עגבניות משומר, שמן צמחי, מקל קינמון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מקל הקינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קינמון עם צ'יפס קינמון כקינוח. מתכונים דומים: עוף טג'ין, עוף טג'ין, ו עוף טג'ין.
הוראות
בתנור הולנדי 4 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מניחים עוף, צד העור למטה, בשמן חם; מוסיפים בצל ושום. מבשלים 6 עד 10 דקות, הופכים עוף מדי פעם, עד העוף הוא חום מכל הצדדים.
מפזרים כוסברה, כמון, כורכום, זנגביל ומלח על עוף.
מוסיפים מקל קינמון; יוצקים מרק ועגבניות על עוף. להפוך את העוף מספר פעמים כדי מעיל שווה.
מוסיפים שזיפים, זיתים ולימון, לוחצים על נוזל סביב עוף. להפחית את החום לנמוך. כיסוי ומבשלים על 30 דקות או עד מיץ של עוף ברור כאשר החלק העבה ביותר נחתך עד העצם (170f עבור שדיים; 82° עבור ירכיים ורגליים).
הסר עוף צלחת הגשה עמוקה; לכסות כדי לשמור על חום. להגדיל את החום גבוה; רוטב להרתיח חשפו כ 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה.
מקשטים עם כוסברה טרייה קצוצה נוספת אם תרצה בכך.