עוף טיקה עם מלפפון Raita יכול להיות רק הודי מתכון שאתה מחפש. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ו דל פחמימות, מגיש 5 . מנה אחת מכילה 706 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 51 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם שמנת, יוגורט, זרעי כמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכונים דומים: עוף טיקה עם מלפפון Raita, מלפפון raita, איך לעשות מלפפון raita / raita s, ו עוף טנדורי עם מלפפון Raita.
הוראות
1
משרים שישה שיפודי במבוק 12 אינץ ' במים חמים במשך 30 דקות. להשחיל את העוף על שיפודים ולהגדיר בתבנית אפייה זכוכית רדודה.על קרש חיתוך, להשתמש בצד של סכין גדול כדי לרסק את השום, זנגביל ומלח כדי להדביק. בקערה, לטאטא את הדבק עם יוגורט, שמן חרדל, מיץ לימון, כמון, מייס, אגוז מוסקט, הל, כורכום, קאיין ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון
שמן חרדל
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
כורכום
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
¼ כפית אורגנו
1 כפית מלח היקורי מעושן
מייס קרקע
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
קרש חיתוך
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
יוצקים את המרינדה על העוף; להפוך את המעיל. מכסים ומקררים במשך 3 עד 4 שעות, מסתובבים מדי פעם.Raita: על קרש חיתוך, להשתמש בצד של סכין גדול כדי לרסק את השום עם קמצוץ גדול של מלח כדי להדביק. בקערה בינונית, מערבבים את משחת השום עם יוגורט, שמנת חמוצה, מלפפון, עגבניות, נענע וכמון קלוי. מתבלים במלח ופלפל ומכניסים למקרר.תדליק גריל. שמן קלות את הסורג. גריל העוף על אש בינונית - חמה במשך כ 4 דקות לכל צד, או עד שהוא מבושל דרך וזהב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 עד 3 כפות פטרוזיליה טחונה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1-1/2 אונקיות. ג'ין
תלת עצות, גזוז
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 תפוז, גרידה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת עוגת שכבות וניל קפואה
¼ כפית אורגנו
Raita
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
ערמוני מים, משולבים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מגישים עם טריזי לימון, בצל אדום, כוסברה ומלפפון Raita.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ז ' ול טיילור גרונר Veltliner. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.