קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוף טנדורי

עוף טנדורי
עוף טנדורי המתכון יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 1 שעה ו 45 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, כורכום הקרקע, פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוף טנדורי, עוף טנדורי, ו עוף טנדורי (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת המרינדה, צלו את הציפורן, הצ ' ילי השלם, שני סוגי זרעי הל, זרעי כוסברה, זרעי שומר וזרעי חילבה במחבת ברזל יצוק עד שהם ריחניים, בערך 3 דקות, ומנערים את התבנית. לאחר מכן, שופכים את התבלינים למטחנת תבלינים וטוחנים אותם עד לקבלת אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
זרעי חילבהזרעי חילבה
זרעי הלזרעי הל
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה הקציפו יחד את תערובת התבלינים שהכנתם זה עתה עם היוגורט, השמן, חומץ המלט, המלח, הקינמון הטחון, הפפריקה, הכורכום, פלפל הקאיין, השום והג ' ינג ' ר עד לאיחוד טוב. זה צריך להריח מדהים! טועמים ומתאימים עם יותר מלח אם הוא זקוק לו.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
חומץ מאלטחומץ מאלט
כורכוםכורכום
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
שמרו 1/3 כוס מהמרינדה והניחו בצד; אתה הולך להכין רוטב מהמרינדה השמורה הזו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
4
דוקרים את ירכי העוף במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
5
מוסיפים את הירכיים לשאר המרינדה, וזורקים למעיל. משרים לפחות 1 שעה במקרר, ולכל היותר לילה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6
כשאתה מוכן לבישול, מרפדים נייר אפייה בנייר כסף ומפעילים את הצלי שלך.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
הניחו כל ירך עוף על תבנית האפייה, וודאו שכל אחת מהן מצופה במרינדה, אך אינה שוחה בה. מבשלים את ירכי העוף מתחת לצלייה עד שמתחילים להשחיר, כ -5 דקות. ואז להפוך את התנור ל 350, ומבשלים עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשר של הירך רושם 160 מעלות פרנהייט, עוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
8
מוציאים מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בזמן שהעוף מתבשל מוזגים את המרינדה השמורה לסיר קטן, יחד עם 1/2 כוס מים והדבש. מביאים לרתיחה עדינה על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה כל הזמן. טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
10
מסירים מהאש ויוצקים לקערה קטנה או סירת רוטב להגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מגישים את ירכי העוף על מגש עם סחיטת ליים טרייה וטפטוף הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן בוטנים או קנולהשמן בוטנים או קנולה1הל שחור, קליפה מושלכת, זרעים נשמריםהל שחור, קליפה מושלכת, זרעים נשמרים2הל ירוק, קליפות מושלכות, זרעים נשמריםהל ירוק, קליפות מושלכות, זרעים נשמרים1צביטהקמצוץ פלפל קאייןקמצוץ פלפל קאיין1אוראו ממולאים כפוליםזרעי כוסברהזרעי כוסברה1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)זרעי חילבהזרעי חילבה8ציפורןשום, טחוןשום, טחון2אינצ ' יםג'ינג'ר אגודל, קלוף וטחוןג'ינג'ר אגודל, קלוף וטחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)קינמון טחוןקינמון טחון0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)כורכום הקרקעכורכום הקרקע2צ'ילי גוג' ילו מיובשים (אם אינך מוצא את אלה, השתמש ב -2 צ'ילי דה ארבול, ועוד פפריקה לצבע)צ'ילי גוג' ילו מיובשים (אם אינך מוצא את אלה, השתמש ב -2 צ'ילי דה ארבול, ועוד פפריקה לצבע)1אוראו ממולאים כפולים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2קרום: פירורי קרקר גרהםחומץ מאלט או מיץ לייםחומץ מאלט או מיץ ליים4קצת קישואים קצוציםכמה לימונים נוספים, לקישוטכמה לימונים נוספים, לקישוט2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט רגיל מלא שומןיוגורט רגיל מלא שומן0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים4קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1מנותירכי עוף ללא עור ללא עצמות (1 1/2 קילו בדרך כלל)ירכי עוף ללא עור ללא עצמות (1 1/2 קילו בדרך כלל)

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי להודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אתה יכול לנסות לורנץ נגד שמורת מקסים גרונר ולטלינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.
לורנץ החמישי שמורת מקסים גרונר ולטלינר
לורנץ החמישי שמורת מקסים גרונר ולטלינר
ניחוחות של תפוחים בשלים וחריפות וולטלינר טיפוסית מתחתנים כדי ליצור זר פירות מרתק. על החיך, היין הוא רך ועסיסי, נתמך על ידי חומציות פירות בסדר. הרמוני מאוד, המאפשר שתייה חלקה לחלוטין. פשוט מקסים!