עוף טנדורי המתכון יכול לספק את התשוקה ההודית שלך בערך 1 שעה ו 45 דקות. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 195 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו זרעי שומר, כורכום הקרקע, פפריקה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 33%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו עוף טנדורי, עוף טנדורי, ו עוף טנדורי (מתכונים דומים).
הוראות
1
להכנת המרינדה, צלו את הציפורן, הצ ' ילי השלם, שני סוגי זרעי הל, זרעי כוסברה, זרעי שומר וזרעי חילבה במחבת ברזל יצוק עד שהם ריחניים, בערך 3 דקות, ומנערים את התבנית. לאחר מכן, שופכים את התבלינים למטחנת תבלינים וטוחנים אותם עד לקבלת אבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
זרעי חילבה
זרעי הל
פירורי לחם, כמה חופנים
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בקערה גדולה הקציפו יחד את תערובת התבלינים שהכנתם זה עתה עם היוגורט, השמן, חומץ המלט, המלח, הקינמון הטחון, הפפריקה, הכורכום, פלפל הקאיין, השום והג ' ינג ' ר עד לאיחוד טוב. זה צריך להריח מדהים! טועמים ומתאימים עם יותר מלח אם הוא זקוק לו.
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-o
3
שמרו 1/3 כוס מהמרינדה והניחו בצד; אתה הולך להכין רוטב מהמרינדה השמורה הזו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
4
דוקרים את ירכי העוף במזלג.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
5
מוסיפים את הירכיים לשאר המרינדה, וזורקים למעיל. משרים לפחות 1 שעה במקרר, ולכל היותר לילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6
כשאתה מוכן לבישול, מרפדים נייר אפייה בנייר כסף ומפעילים את הצלי שלך.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
הניחו כל ירך עוף על תבנית האפייה, וודאו שכל אחת מהן מצופה במרינדה, אך אינה שוחה בה. מבשלים את ירכי העוף מתחת לצלייה עד שמתחילים להשחיר, כ -5 דקות. ואז להפוך את התנור ל 350, ומבשלים עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשר של הירך רושם 160 מעלות פרנהייט, עוד 10 דקות.
בזמן שהעוף מתבשל מוזגים את המרינדה השמורה לסיר קטן, יחד עם 1/2 כוס מים והדבש. מביאים לרתיחה עדינה על אש בינונית-נמוכה, תוך הקצפה כל הזמן. טועמים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
רצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
10
מסירים מהאש ויוצקים לקערה קטנה או סירת רוטב להגשה.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
הסוכריות של Peachie-o
11
מגישים את ירכי העוף על מגש עם סחיטת ליים טרייה וטפטוף הרוטב.
גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי להודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. אתה יכול לנסות לורנץ נגד שמורת מקסים גרונר ולטלינר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -35 דולר לבקבוק.
לורנץ החמישי שמורת מקסים גרונר ולטלינר
ניחוחות של תפוחים בשלים וחריפות וולטלינר טיפוסית מתחתנים כדי ליצור זר פירות מרתק. על החיך, היין הוא רך ועסיסי, נתמך על ידי חומציות פירות בסדר. הרמוני מאוד, המאפשר שתייה חלקה לחלוטין. פשוט מקסים!