עוף טריאקי
עוף טריאקי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הוא מובא אליכם על ידי נורצייפס. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך דבש, alt, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היפני. נסו כנפי עוף טריאקי W / רוטב טריאקי, עוף טריאקי (טורי No Teriyaki), ו שרימפס טריאקי ואיך לעשות רוטב טריאקי משלך (מתכונים דומים).
הוראות
לשפשף את זנגביל ומלח לתוך העוף ולתת את זה לשבת לפחות 30 דקות. לאחר שהוא מושרה, להשתמש מגבות נייר כדי לייבש את העוף כמיטב יכולתך, הסרת כל עיסת ג ' ינג ' ר עודף.
מחממים את השמן במחבת תחתית כבדה על אש בינונית. אתה לא רוצה להתחיל את העוף מעל גבוה מדי חום אחרת זה לא לבשל דרך לפני השריפה.
מניחים את עור העוף בצד למטה במחבת ומטגנים עד חום זהוב בצד אחד. הפוך את העוף, ולאחר מכן להוסיף 1 כף סאקה במהירות לכסות את המחבת עם מכסה. קיטור העוף עד שהוא מבושל רק דרך (כ 5 דקות).הכן את רוטב טריאקי על ידי ערבוב 1 כף כל אחד: דבש, מירין, סאקה, ורוטב סויה. מערבבים לשלב.
הסר את המכסה, ולנקז כל נוזל ושמן הנותרים. השתמש במגבת נייר כדי sop עד כל שמן עודף. להגביר את החום גבוה, ולאחר מכן להוסיף את רוטב טריאקי.
בואו תערובת זו להרתיח, תוך מרפרף את העוף שוב ושוב מעיל באופן שווה. עוף טריאקי נעשה כאשר רוב הנוזל התאדה והרוטב יוצר זיגוג עבה סביב העוף. פרוסה ושופכים את רוטב טריאקי שנותר על העוף.