עוף יוגורט מזרח תיכוני
עוף יוגורט מזרח תיכוני נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 180 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. . גשו לסופר וקנו אורגנו, מנטה, כמון טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: יוגורט בסגנון מזרח תיכוני, סלט מלפפון יוגורט מזרח תיכוני, ו טחינה מזרח תיכונית ומתאבן יוגורט.
הוראות
להקציף יחד יוגורט, שמן זית, חומץ, אורגנו, בצל ירוק, כמון, מלח, פפריקה, פלפל שחור, ופלפל קאיין בכוס גדולה או קערה קרמית.
מוסיפים את חצאי חזה העוף וזורקים למעיל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשרים במקרר 1 שעה עד לילה.
מחממים תנור ל 500 מעלות F (260 מעלות C). משמנים תבנית אפייה רדודה.
הסר עוף מן המרינדה ולנער עודף. להשליך מרינדה משומשת. מסדרים עוף בתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד במרכז והמיצים רצים ברורים, כ -25 דקות, מסתובבים מדי פעם. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מקשטים עם מנטה לפני ההגשה.