קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

עוף ים תיכוני

עוף ים תיכוני
עוף ים תיכוני נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 223 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 92 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-10 דקות. אם יש לכם עלי אורגנו, יין, רוטב שוט נס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: עוף ים תיכוני, עוף ים תיכוני, ו עוף ים תיכוני.

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים למעט עוף בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הוסף עוף; לזרוק מעיל. מקררים 4 שעות כדי להשרות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
הסר עוף מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מניחים עוף בשכבה אחת במחבת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים 50 עד 55 דקות. or until done (165F).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)