קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות28
מגזין

עוף יקיטורי

עוף יקיטורי
עוף Yakitori יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, סאקה, אטריות אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף Yakitori, עוף Yakitori, ו עוף Yakitori (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: שיפודי עץ 6 אינץ', ספוג במים קרים לפחות 1 שעה
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים2 ק"ג שרימפס ג'מבו, קלוף ומפורק, זנבות נותרים שלמים
3
לטאטא יחד את מחית צנון, מירין, סאקה, שמן, סויה ורוטב חם בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')גבינת מוצרלה רזה חלקית חתוכה לקוביות (קוביות של 1/2 אינץ')
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 ועד 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מחממים מראש גריל פחם או סיר פחם קרמיקה בסגנון קמאדו לצלייה ישירה על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
באמצעות 2 שיפודים עבור כל ירך עוף, חוט את הקצוות של הבשר על שיפודים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מפזרים מלח ופלפל. גריל עד חרוך ומבושל דרך, כ 6 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
9
לטאטא יחד את השמן, חומץ אורז, סויה, מיץ ליים וסוכר בקערה גדולה ומתבלים עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים קצת מעל המיזונה, לזרוק מעיל ותל בקערה גדולה רדודה המגישה. לזרוק את האטריות עם ההלבשה והתל הנותרים במרכז המזונה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
מיזונהמיזונה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
חותכים את ירכיים עוף לשניים באמצע בין שיפודים לעשות קבב. מסדרים את שיפודים דיברו-כמו סביב המיזונה, עוף לכיוון המרכז, טפטוף עם רוטב חם נוסף ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצותפנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
מיזונהמיזונה
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות אורז, מבושל על פי כיוונים, בהלם במים קרים סחוט היטבאטריות אורז, מבושל על פי כיוונים, בהלם במים קרים סחוט היטב591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפריד דייקון צנוןפריד דייקון צנון3מקפיםמעט רוטב חריף, כגון טבסקו, ועוד להגשהמעט רוטב חריף, כגון טבסקו, ועוד להגשה2חתיכות טופי הית' בראבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב סויה דל נתרןרוטב סויה דל נתרן791 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מיזונהמיזונה43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים791 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ללא עצמות, ירכיים עוף ללא עורללא עצמות, ירכיים עוף ללא עור23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות2חתיכות טופי הית' ברמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי