עוף יקיטורי
עוף Yakitori יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 611 קלוריות, 47 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם רוטב סויה, סאקה, אטריות אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היפנית הזאת. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף Yakitori, עוף Yakitori, ו עוף Yakitori (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: שיפודי עץ 6 אינץ', ספוג במים קרים לפחות 1 שעה
לטאטא יחד את מחית צנון, מירין, סאקה, שמן, סויה ורוטב חם בקערה גדולה.
מוסיפים את העוף וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 2 ועד 8 שעות.
מחממים מראש גריל פחם או סיר פחם קרמיקה בסגנון קמאדו לצלייה ישירה על חום גבוה.
באמצעות 2 שיפודים עבור כל ירך עוף, חוט את הקצוות של הבשר על שיפודים.
מפזרים מלח ופלפל. גריל עד חרוך ומבושל דרך, כ 6 דקות לכל צד.
לטאטא יחד את השמן, חומץ אורז, סויה, מיץ ליים וסוכר בקערה גדולה ומתבלים עם פלפל.
יוצקים קצת מעל המיזונה, לזרוק מעיל ותל בקערה גדולה רדודה המגישה. לזרוק את האטריות עם ההלבשה והתל הנותרים במרכז המזונה.
חותכים את ירכיים עוף לשניים באמצע בין שיפודים לעשות קבב. מסדרים את שיפודים דיברו-כמו סביב המיזונה, עוף לכיוון המרכז, טפטוף עם רוטב חם נוסף ומגישים.