קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

עוף כתום בסגנון אסיאתי

עוף כתום בסגנון אסיאתי
עוף כתום בסגנון אסיאתי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מלח כשר, מיץ תפוזים מרוכז, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: עוף כתום בסגנון אסיאתי קלוי מתחת ללבנה, חמאת בוטנים בסגנון אסיאתי ראמן עם שרימפס כתום חריף, ו עוטפת עוף בסגנון אסייתי.

הוראות

1
מחממים התנור ל 50
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בקערה בינונית, מערבבים את רוטב הסויה עם הסוכר החום, מיץ תפוזים מרוכז, שום, גרידת תפוזים, זנגביל, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזיםתרכיז מיץ תפוזים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את חזה העוף ופונים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4
מעבירים את העוף לתבנית אפייה, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
צולים את העוף במרכז התנור במשך 25 דקות, מתבלים ברוטב 4 פעמים, עד שהעוף מבושל רק דרך וזיגוג יפה. הפעל את המטגן ו לצלות את העוף עד השחמה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה