עוף ליים עם רוטב שמנת כוסברה וקישואים קלויים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 47 גר' של חלבון, 54 גרם של שומן, וסך הכל 1088 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. גשו לסופר וקנו חמאה, שום, פלפל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . נסו עוף Rellenos עם רוטב שמנת Cilantro-סיד, שמנת של מרק פלפל אדום קלוי עם תירס מתוק קלוי שמנת חמוצה כוסברה-ליים, ו פאן עוף צלוי עם אורז כוסברה כוסברה סיד ורוטב ג'ירו לבן (תחת 30 דקות, פחמימות נמוכות, Paleo) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לטאטא יחד 1/4 כוס מיץ ליים, אבקת שום, כמון, מלח, ופלפל בקערה גדולה; להוסיף את שדי העוף. מכסים ומקררים 1 עד 2 שעות, הופכים את העוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
אבקת שום
מיץ ליים
עוף שלם
פלפל
כמון
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
2
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים בלינגוויני, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לינגוויני
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
4
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
5
להעביר לינגוויני לקערת ערבוב גדולה; להוסיף 2 כפות שמן זית, גבינת פרמזן, ועגבניות שרי לרבעים; לזרוק עד הפסטה מצופה באופן שווה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
פרמזן
שמן זית
לינגוויני
פסטה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
6
חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני. מבשלים את חזה העוף, הופך פעם אחת, עד שכבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -20 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
מחבת
7
בינתיים, לשכב קישואים על תבנית אפייה. מעיל קישואים עם 1 כף שמן זית עם מברשת מאפה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
קישואים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מברשת מאפה
8
מניחים קישואים על מתלה באמצע בתנור, ואופים, הופכים כל 5 דקות, עד להשחמה יפה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
10
מוסיפים את הכוסברה ושום, מבשלים ומערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
שום
11
יוצקים את היין, מרק עוף, ו 2 כפות מיץ ליים, ולחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
מיץ ליים
יין
12
מעבירים את התערובת לבלנדר ומערבבים עד חלקה. להחזיר את התערובת למחבת הרוטב ומערבבים את הקרם ואת הבצל הירוק; להביא לרתיחה ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
קרם
רוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
בלנדר
13
שכב חתיכות זוקיני זה לצד זה על מגש הגשה; לשכב את השדיים עוף על קישואים; לשפוך את רוטב שמנת כוסברה על העוף.