עוף מבושל עם אנדוי
צריך מנה עיקרית ללא חלב? עוף מבושל עם אנדוי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 34% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן. לכו לחנות והרימו נקניקיית אנדוי, ירכי עוף, תפוחי אדמה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה מרהיב. נסו עוף מבושל עם נקניקיית אנדוי, עוף מבושל דרומי, ו עוף מבושל מרוקאי (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל ירך עוף לרבעים (או חתיכות 1 1/2 אינץ', אם גדולות). מייבשים ומתבלים בכפית 1 מלח.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את הנקניקיות ומבשלים, תוך ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים את העוף בשכבה אחת ומבשלים ללא הפרעה עד להשחמה, כ -4 דקות. ממשיכים לבשל, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהעוף מזהיב בכל רחבי, כ -5 דקות נוספות.
מפזרים את הקמח מעל העוף ומבשלים, תוך ערבוב, 1 דקה.
מערבבים פנימה את המרק ותפוחי האדמה ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים, מכוסה, עד שתפוחי האדמה פשוט רכים, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את הבמיה ומבשלים, מכוסה, עד שהעוף ותפוחי האדמה מבושלים, 5 עד 10 דקות נוספות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את מיץ הליים והכוסברה.