עוף מגורר וטומטילו טאקו עם Queso פרסקו
אם יש לך queso פרסקו, tomatillos, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוף מגורר וטומטילו טאקו עם Queso פרסקו, ארוחת ערב הלילה: עוף מגורר טאקו עם Queso פרסקו, ו טאקו עוף מטוגן קוריאני עם סלט מתוק, אטריות פריכות + Queso פרסקו.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את הגריל עד בינוני.
מוסיפים את הטומטילוס המושחר והסראנו למחבת סאוט קטנה ומטגנים מעט שמן זית על הסורגים של הגריל.
מניחים את tomatillos, סראנו, בצל, שום, כוסברה, מיץ לימון, דבש בבלנדר להתמזג עד חלקה.
מניחים את תערובת tomatillo במחבת גדולה ומניחים על הסורגים של הגריל. להביא את התערובת לרתיחה, להוסיף את העוף, וחום דרך.
מניחים את טורטיות על הגריל, וגריל במשך 20 שניות בכל צד. כפית את תערובת העוף לתוך טורטיות העליון עם כמה כפות של queso פרסקו. מקפלים את טורטיות במחצית לשרת מיד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
![כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה]()
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.