אם יש לך queso פרסקו, tomatillos, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המיץ של סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיץ חמוציות-מיץ תפוזים ברד כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכונים דומים: עוף מגורר וטומטילו טאקו עם Queso פרסקו, ארוחת ערב הלילה: עוף מגורר טאקו עם Queso פרסקו, ו טאקו עוף מטוגן קוריאני עם סלט מתוק, אטריות פריכות + Queso פרסקו.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גריל
3
מוסיפים את הטומטילוס המושחר והסראנו למחבת סאוט קטנה ומטגנים מעט שמן זית על הסורגים של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
Tomatillos
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
4
מניחים את tomatillos, סראנו, בצל, שום, כוסברה, מיץ לימון, דבש בבלנדר להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ ליים
Tomatillos
עלי וגבעולי כוסברה
שום
דבש
בצל
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
5
מניחים את תערובת tomatillo במחבת גדולה ומניחים על הסורגים של הגריל. להביא את התערובת לרתיחה, להוסיף את העוף, וחום דרך.
מרכיבים שתצטרך
Tomatillos
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
גריל
מחבת
6
מניחים את טורטיות על הגריל, וגריל במשך 20 שניות בכל צד. כפית את תערובת העוף לתוך טורטיות העליון עם כמה כפות של queso פרסקו. מקפלים את טורטיות במחצית לשרת מיד.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.