עוף מוג'ו קובני פיקנטי עם סלסת מנגו-אבוקדו
אם אתה רוצה להוסיף עוד מקסיקני מתכונים לקופסת המתכונים שלכם, עוף מוג'ו קובני פיקנטי עם סלסת מנגו-אבוקדו עשוי להיות מתכון שכדאי לכם לנסות. למנה העיקרית הזו יש 383 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 4. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -35 דקות. מתכון זה מכלמתכונים דורש פלפל צ'ילי, שום, דבש וחמאה. נסו עוף מוג'ו קובני בגריל עם סלסת מנגו, קערות קינואה עוף מוג'ו קובניות עם סלסן מנגו ושעועית שחורה, ו ירכי עוף בגריל ג'ינג'ר פיקנטי עם סלסת אבוקדו מנגו עבור מתכונים דומים.
הוראות
צולים את זרעי הכמון במחבת יבשה על אש בינונית-גבוהה עד שהם ריחניים, כ -2 דקות.
מניחים את זרעי הכמון, השום, פלפל הצ ' ילי, המלח, שמן הזית, מיץ התפוזים ומיץ הלימון בקערת הבלנדר; טוחנים לעיסה גסה. לזרוק את העוף עם המרינדה, ואז למקם לתוך המקרר, ולאפשר למרינדה במשך כ 2 1/2 שעות.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים מחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים את העוף במשך 2 עד 3 דקות מכל צד עד להשחמה.
מכניסים לתנור ומבשלים עד שהמיצים מתבהרים, בערך 8 דקות. בסיום העוף מוציאים, מכסים בנייר כסף ומניחים לנוח 3 עד 5 דקות.
בזמן שהעוף בתנור, הקציפו יחד את שמן הזית, מיץ התפוזים, גרידת הליים, הדבש ורוטב הסויה במחבת על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עד שמיץ התפוזים הצטמצם ל-1/3 מהנפח המקורי ומתחיל להיות סמיך וסירופי. לאחר הסמיכות מסירים מהאש ומקציפים פנימה את נתחי החמאה בזה אחר זה עד להמסה; מניחים בצד.
להגשה מניחים עוף על הצלחת ומפזרים מנגו ואבוקדו.
מזלפים את הרוטב, ומקשטים בכוסברה ופטרוזיליה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פרום נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר]()
מרתפי דרגונט סט. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד פריצת ניצנים מוקדמת ,ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי רגיל האט את הגפנים באופן משמעותי. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי ליין יש אופי פירות גדול, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.