עוף מוקפץ בסגנון טרוויזו: Polastro ב
עוף מוקפץ בסגנון טרוויזו: Polastro ב עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה אחת מכילה 623 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבניות, שמן זית, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. מתכונים דומים: עוף מטוגן בסגנון טוסקני, Pasticcio di pappardelle al radicchio rosso di Treviso (אפוי Pappardelle עם Treviso Radicchio), ו בצלים מוקפצים בסגנון ניו יורק.
הוראות
במחבת עמידה, מחממים את החמאה ושמן הזית על אש גבוהה ומוסיפים את חתיכות העוף. מבשלים עד חום זהוב בהיר, להסיר, ולהניח בצד.
מוסיפים את הבצל, הגזר והסלרי ומבשלים על אש גבוהה עד לריכוך והשחמה, כ -7 עד 10 דקות.
מוסיף את חלקי העוף, לטפטף את היין מעל, ולהוסיף את שיני וקינמון. מערבבים את העגבניות ומבשלים על אש בינונית במשך 15 דקות. מערבבים את הפטריות ומבשלים עוד 30 עד 40 דקות, ולאחר מכן להתאים את התיבול ומגישים.