עוף מוקפץ עם רוטב אוכמניות טרי
עוף מוקפץ עם רוטב אוכמניות טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 359 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו מאפה אוכמניות טרי עם רוטב אוכמניות, רוטב אוכמניות טרי, ו רוטב אוכמניות טרי (מתכונים דומים).
הוראות
Season 2 חצאי חזה עוף גדולים ללא עור וללא עצמות (7 עוז. עד 8 עוז. כל) עם מלח ופלפל. מעיל עם 2 כפות. קמח; לנער את עודף.
במחבת גדולה, חום 1 כף. שמן זית על חום בינוני גבוה. עוף חום, פונה פעם אחת, כ -10 דקות.
מעבירים עוף לצלחת ומכסים בנייר כסף.
להוסיף 1 שאלוט קצוץ למחבת ומבשלים על אש בינונית, ערבוב, במשך 1 דקה.
יוצקים 1/3 כוס יין לבן יבש ומרתיחים במשך 2 דקות.
הוסף 1 מרק עוף מופחת נתרן כוס ולהביא לרתיחה.
להוסיף 2/3 כוס אוכמניות טריות קמצוץ של סוכר ומבשלים עד מופחת בחצי, על 3 דקות.
הסר מהחום ומערבבים ב 1 כף. חמאה ללא מלח; מתבלים במלח ופלפל.
סדר עוף על צלחות. למעלה עם רוטב.